Újra „gengszterkedett” a Szarkák ásza

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 17:35
Komoly bajba került a Newcastle United ifjú sztárja, klubja már fegyelmi eljárást indított egy meggondolatlanul publikált fotója miatt. A Szarkák vezetősége attól tart, hogy Nile Ranger nem véletlenül állított „emléket” ifjúkorának …


A 20 éves csatár nemrég még tagja volt egy bűnbandának, most pedig egy bulira készülve fényképezték le egy pisztollyal. Ezúttal Ranger egy öttagú csapattal készült egy londoni szórakozóhelyre, előtte még Newcastle-ben pózolt büszkén a fegyvernek látszó tárggyal.

„Valaki észrevette az egyik srác öve alól kikandikáló pisztolyt. Körbeadták egymásnak, majd Nile úgy őózolt, mint egy gengszter. Kemény fickónak akarta beállítani magát” – mondta egy szemtanú.

A Newcastle United vezetői már elbeszélgettek a támadóval, aki azt állította, csak egy játékpisztollyal vagánykodott. Nile Ranger 15 évesen 11 hetet töltött egy javító-nevelő intézetben.

„Bandatag voltam, Muswell Hillben utcai rablást követtünk el. Fegyver is volt nálunk, de egyáltalán nem használtuk. Nagyon kemény volt a börtönben eltöltött időszak, rengeteget tanultam azokból a tapasztalatokból. Soha nem akarok visszatérni a börtönbe” – ismerte el a futballista.

Nile Ranger igyekszik elbagatelizálni a mostani esetet, de egy brit szervezet nem szeretné, ha elsikkadna az ügy.

„A futballisták példaképül szolgálnak a fiatal srácok előtt. Lehet, hogy ő jó mókának tartja az egészet, de a fegyverek kioltják mások életét” – nyilatkozta ingerülten Patsy McKie, az Édesanyák az Erőszak Ellen nevű szervezet aktivistája. A hölgy fiát egy utcai lövöldözés során gyilkolták meg Manchesterben.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu