Újabb válogatottunk igazolt Hollandiába!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 5. 18:03
Fülöp Mártonhoz hasonlóan Tóth Balázs is elhagyta klubját. A belga Genktől a játékos szerint jobb bajnokságban szereplő holland Venlóhoz került egy évre, kölcsönbe.


Válogatottunk középpályása az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott a belga Racing Genk csapatában, ezért klubja egy évre kölcsönadta őt a holland élvonalbeli Venlónak.

„Genkben keveset játszottam az elmúlt időszakban, ráadásul ki akartam próbálni magam Hollandiában, ezért örültem a Venlónak - nyilatkozta a 28 éves magyar középpályás a klub honlapján. - Hogy én buldog lennék? Nem hiszem, jóllehet, szeretek erőteljesebben futballozni. A csapat kiváló, sok tehetséges fiúval találkoztam az első edzésen, egyszóval elégedett vagyok és izgatottan, komoly tervekkel várom ezt az évet. ha a papírok is megérkeznek, még az is lehet, hogy már a hétvégén játszhatok. Persze ez nem tőlem függ, de erőnlétileg felkészültem.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Priskin csapatában folytatja Fülöp
Fülöp Márton kétéves szerződést írt alá a Championshipben, azaz az angol másodosztályban szereplő Ipswich Townnal – erősítette meg a klub hivatalos honlapján. A 27 éves kapus a Sunderlandet hagyta hátra....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu