Újabb keserű pirula a Bayernek

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 8. 22:46
A Bayer Leverkusen csupán 2-2-es döntetlenre volt képes az Arminia Bielefeld ellen a Bundesliga 31. fordulójának nyitó mérkőzésén. Sőt a gyógyszergyáriak kifejezetten elégedettek lehetnek az iksszel, hiszen bár az első gólt ők szerezték, a vendégek megfordították a mérkőzést, és sokáig vezettek. A mérkőzés egy kigyulladt metrószerelvény miatt a tervezettnél fél órával később kezdődött.


 

BUNDESLIGA, 31. FORDULÓ:
Bayer Leverkusen-Arminia Bielefeld 2-2 (Kiessling 21., Helmes 79., ill. Friedrich 23. - öngól, Tesche 39.)

 

A kezdő sípszó előtt bő két órával tűz ütött ki egy düsseldorfi metrószerelvényen, ezért a szervezők úgy döntöttek, a találkozót fél órával később kezdik a kiírt fél kilences időpontnál.

Az intézkedésnek hála egyetlen szurkoló sem maradt le a meccsről a közlekedési káosz miatt, így arról sem, hogy Stefan Kiessling az első félidő közepén előnyt szerzett a Leverkusennek.

A mosoly két perccel később fagyott le a hazaiak arcáról, ugyanis Manuel Friedrich a saját kapujába csúsztatta a labdát, ráadásul az Arminia a szünet előtt még egyszer eredményes volt.

Hogy mégse maradjon szégyenben a Bayer, Patrick Helmes összeszedte magát, és tíz perccel a vége előtt legalább azt sikerült elérnie, hogy a vereséget elkerülje a gyógyszergyári alakulat.

A leverkuseniek tartalékkapusa Király Gábor volt a mérkőzésen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu