Triplázásról álmodik a Real megmentője

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 19. 10:08
Cseppet sem rendült meg a királyi klub futballistáinak önbizalma, noha az Almería elleni vasárnapi 1-1-es döntetlen után tovább nőtt a hátrányuk a bajnokságban az FC Barcelonához képest. A sereghajtó otthonában egy pontot érő gólt szerző Esteban Granero ugyanis reméli, társaival együtt három sorozatban is a legjobbnak bizonyulhat az együttes!


 

Szó se róla, ambiciózus terveket dédelget a középpályás, elvileg erre meg is van az esélye Jose Mourinho gárdájának. De jó ha tudja, a Bajnokok Ligájában, a La Ligában és a Király Kupában is versenyben van még az FC Barcelona, amelyet sokan napjaink legkiemelkedőbb csapatának tartanak.

A Real Madrid csütörtökön este az Atlético Madrid vendége lesz a Spanyol Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, a Mourinho-csapat 3-1-re nyert a Santiago Bernabeu Stadionban.

„Mindhárom sorozatban nyerni akarunk! Ezek egyike pedig a Copa del Rey (Király Kupa). Az elmúlt években nem voltunk igazán sikeresek ebben a versenyben, de idén nagyon komolyan vesszük a feladatunkat, csütörtökön be is juthatunk az elődöntőbe” – jelentette ki Granero az egyik spanyol rádióállomásnak adott interjújában.

Tény, a két gólos előny birtokában nyugodtan futballozhat(na) a Real, de nyilván valamennyi játékosa és edzője tudja, az Atlético roppant veszélyes lehet saját közönsége előtt.

„A Vicente Calderón Stadion közönsége mindig lelkes és elszánt, nehéz helyszínnek számít. A Real Madrid az utóbbi években sikeres volt ebben az arénában, de a Copa del Rey mindig nehéz feladat elé állítja a csapatokat. Előnnyel várjuk a mérkőzést, de bajba kerülhetünk, ha nem játszunk lelkesen és odaadóan” – tette hozzá a középpályás.

Esteban Granero azonban már a távolabbi jövővel, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjével is foglalkozik. A Real ugyanis azzal az Olympique Lyonnal találkozik, amelyik tavaly jobbnak bizonyult a legjobb tizenhat között.

„Egy évvel ezelőtt is tovább kellett volna jutnunk, de nem tettük. Sokat tanultunk abból az esetből! Idén már más a helyzet, önbizalommal telve várjuk a párharcot. Kemény ellenfél a Lyon, de elbúcsúztathatjuk, ha továbbra is jó formában és elszántan futballozunk.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu