Totti: Akár el is mehetek a Rómából…

Létrehozva: 2011. december 15. 15:06
Pályafutása talán legrosszabb hónapjain van túl az AS Roma ikonja, aki néhány szurkolói megnyilvánulás miatt már nem tartja kizártnak, hogy hamarosan elhagyja hőn szeretett klubját…A világbajnok ikon ráadásul nincs is túl jóban Luis Enrique vezetőedzővel, vagyis – némi túlzással – összecsaptak a hullámok a feje fölött…


Nem megy, nagyon nem megy a Farkasoknak a nyári hatalmas átalakítás után. Több kellemetlen vereség érte már az együttest, Totti pedig már többször a kispadon találta magát, szerzett gól még nincs a neve mellett. Hétfőn megtörhette volna a borzalmas sorozatot, de 11-esét védte a Juventus kapusa, Gianluigi Buffon.

A 35 éves legendát a szurkolók egy része is „megtalálta”, ez pedig elgondolkodtatta az érintettet.

„Igen, már eszembe jutott, hogy elhagyom a Romát, főleg az utóbbi időben. Szomorúan hallottam a szurkolók véleményét. Ha problémájuk van velem, ha gondot jelent az ittlétem, akkor akár el is mehetek” – jelentette ki Totti.

A kiváló futballista 1993. márciusában mutatkozott be az AS Romában, 16 évesen kapott bizalmat Vujadin Boskovtól a Brescia ellen. Azóta 481 bajnokin 207 találatot ünnepelhetett, ezzel ötödik a Serie A örökranglistáján.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu