Totális vészhelyzet a Juventusnál

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 5. 12:42
Gyorsan el kell felejtenie a Salzburg elleni hazai gólnélküli döntetlent a Juventusnak, amely Kraszics nélkül, és egy soha nem látott védelemmel fogadja majd a Cesenát vasárnap délután a Serie A-ban. Legrottaglie a sérüléshullám legújabb áldozata.


Kraszics kétmeccses eltiltását tölti majd le, amelyet szimulálásért kapott. Egyébként is jól jön neki a szünet, izomfáradás miatt jónéhány napot pihennie kell. Legrottaglie esetében már komolyabb a baj, a középhátvéd combizom-húzódást szenvedett a Red Bull elleni meccsen, hosszú időre elveszítheti a Juve. Ő számított Chiellini helyettesének, aki Luigi Del Neri szerint biztosan nem épül fel a hétvégi bajnokira.

De Ceglie, Traoré, Grygera és Rinau­do is sérült, így vészhelyzet van a Juventusnál. Csak Bonucci és Motta fogható hadra, valószínűleg a Primavera-csapatból kell beszállnia valakinek, Sörensen vagy Camilleri rögtön a kezdőcsapatban találhatja magát bemutatkozó mérkőzésén.  Nem kizárt az sem, hogy Grossót is reaktiválja Del Neri. A világbajnok balhátvéd, aki az elmúlt szezonban csalódást okozott, idén még egyetlen találkozón sem lépett pályára.

A várható kezdőcsapat: Storari - Motta, Bonucci, Sörensen/Camilleri, Grosso/Pepe - Lanzafame, Aquilani, Melo, Marchisio - Del Piero, Quagliarella.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elverték a Man. Cityt, bajban a Juve
Fontos, nagyon fontos erőpróba várt az Európa-liga két sztárcsapatára: a Manchester City a meglepetéscsapat Lech Poznan vendége volt, míg a Juventus hazai pályán szerepelt a sereghajtó Salzburg ellen. Az angol együttes csúnyán...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu