Torres nélkül Pesten a Liverpool

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 23. 14:30
Egyik szeme sírhat, a másik nevethet a liverpooli szurkolóknak. Kapitányuk, Steven Gerrard a hétvégén visszatért a pályára, ám a másik kedvenc, Fernando Torres továbbra sem bevethető. A spanyol klasszis el se utazott társaival Budapestre, ahol a Vörösök élet-halál harcot vívnak kedd este a Debrecennel.


Nincs könnyű helyzetben a Liverpool. Rafa Benítez együttesének kötelező nyernie a Puskás Ferenc Stadionban ahhoz, hogy megmaradjon az esélye a csoportból való továbblépésre. Persze, ehhez nem árt, ha a Fiorentina is kikap a Lyon ellen.

Hogy ne legyen egyszerű teljesíteni az elvárásokat, Fernando Torres egész biztosan nem lép pályára hazánkban. Főként, mert nem is utazott el Magyarországra. Az ágyékával bajlódó spanyol csatár így tovább kezelteti sérülését.

A szakmai stáb úgy érezte, nem szabad kockáztatni a súlyosabb gondokat, így az Európa-bajnok játékos inkább maradjon Angliában és pihenjen, hogy az Everton elleni városi rangadón már bevethető állapotban legyen. 

Igaz, garancia erre sincs, a következő napokban dől majd csak el, hogy a derbin szerepelhet-e Torres. Az utóbbi hetek teljesítményét és eredményeit figyelembe véve mindenesetre égető szükség lenne az ibériai klasszis góljaira.

A LIVERPOOL UTAZÓ KERETE:
Pepe Reina, Diego Cavalieri (kapusok) - Glen Johnson, Daniel Agger, Fabio Aurélio, Emiliano Insua, Szotiriosz Kirjakosz, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Andrea Dossena, Alberto Aquilani, Steven Gerrard, Josszi Benajun, Javier Mascherano, Lucas Leiva, Jay Spearing, Dirk Kuyt, David N'gog.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu