Törökország: Luis Aragonés nem hajlandó távozni a Fenerbahcétől

Szerző: MTILétrehozva: 2008. október 6. 15:01
Luis Aragonés a népharag dacára sem mond le vezetőedzői tisztéről a Fenerbahcénál. A török elitalakulat spanyol mestere azután került össztűz alá a szurkolók részről, hogy csapata a török futballbajnokságban változatlanul bukdácsol, s vasárnap éppenséggel saját pályáján kapott ki 4-1-re a Kayserisportól.


A nyáron a spanyol válogatottat Európa-bajnoki címig vezető, majd az isztambuli klubcsapathoz szerződő szakember az újabb kudarc után is azt hangoztatta: nem mond le, hiába sürgeti ezt a szurkolók egy része.


A drukkerek türelme eddig kitartott, de a friss hazai kudarc, a hat bajnoki meccsből a negyediknek az elvesztése nyomán sokan fellázadtak a spanyol tréner, s a klub elnöke ellen is. A tiltakozók az 1-4-et követően a brazil Zicót, az előző edzőt éltették. A kispadhoz ragaszkodó Aragonés válaszul így nyilatkozott:

 

„Azért jöttem ide, s azért dolgozom, hogy jobb legyen a csapat. Sajnos, több kulcsjátékos sérült, a jelenlegi gárdával nem tudunk nyerni. Ezzel együtt nem gondolom, hogy távoznom kéne” - jelentette ki, bár hozzáfűzte: elnézést kér a csúnya vereség miatt a szurkolóktól.

 

A Fener az első helyezettől 10 ponttal lemaradva jelenleg csak a 12. a tabellán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu