Török válogatottat foghat a Liverpool

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 29. 17:20
Ryan Babeltől és Andrij Voronyintól is megszabadulna Rafael Benítez, hogy legyen elég pénze a Galatasaray szélsőjéért, a 34-szeres török válogatott Arda Turanért. Az Aston Villa elleni idegenbeli bajnokira készülő Liverpool Törökországból vásárolna mentőövet magának.


A The Sun szerint ugyan hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, de a Pool nagyon közel áll Arda Turan megszerzéséhez. A pletykák kilencmillió fontról szólnak.

A török válogatott a nyáron érkezhetne az Anfieldre, addig azonban a szűkös anyagiak miatt gyűjteni kellene egy kis pénzt.

Emiatt könnyen előfordulhat, hogy januárban Babel és Voronyin is eligazol, sőt, az orosz és olasz látókörbe került Andrea Dossena is klubot válthat. 

A 22 éves török szélsőt már Arsene Wenger is kipécézte magának, ám a hírek szerint a futballista inkább a Mersey-partiakkal flörtölget. 

„Ha arra kerülne sor, hogy váltsak, akkor a Liverpoolt választanám - nyilatkozta a fiatal tehetség. - Azért őket, mert a klubnak tiszteletreméltó a kultúrája, emellett pedig neki van a világ egyik legnagyszerűbb szurkolótábora. ”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu