KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARDA TURAN"
Turan hosszabbított az Atléticóval 2013. szeptember 19. 12:52 Újabb három évvel meghosszabbította szerződését Arda Turan, a spanyol kupagyőztes Atlético Madrid török válogatott szélsője, aki 2017-ig kötelezte el magát a Vicente Calderónban.
 
Arda továbblőtte az Atletit 2011. november 30. 21:18 Továbbjutott a legjobb 32 közé az Atlético Madrid, a Metaliszt Harkiv és a Braga az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában, a szerdai játéknapon. A Rennes, a Malmö és a Maribor már biztosan nem éri meg a kupatavaszt. Az Udinese, az Alkmaar és a Bruges közel az üdvösséghez. A belgák 0-3-ról fordítottak Mariborban, s egy pont elég céljuk eléréséhez az utolsó fordulóban, hazai pályán. A Matracosok Arda góljával nyertek, a török válogatott támadó bombáját csúnyán bevédte Forster kapus a Celtic Parkban.
 
Átigazolási piac: a múlt hét krónikája 2011. augusztus 16. 10:15 Noha már tavasszal is köttettek (elő)megállapodások, hivatalosan hat hete indult be az átigazolási piac. Természetesen korai még végső elemzést írni a sikerességükről, de előbb-utóbb lezárulnak a komoly tárgyalások, helyet találnak maguknak a legnagyobb sztárok. Az elmúlt hét meglepően szűkös volt, legalábbis a megállapodások terén, a legnagyobb „durranást” jelentő ügy hivatalos lezárása már ennek a hétnek az első napjára esett.
 
Hivatalos: Arda az Atléticóé! 2011. augusztus 10. 17:41 Öt év után elhagyja a török Galatasarayt és az Atlético Madrid mezét ölti magára Arda Turan. Tizenkét millió euróért sikerült megszerezni játékjogát, négy évre ír alá. Az átigazolás tényét a török egyesület honlapja is közölte.
 
Madridba igazolhat a nemzeti hős 2011. április 8. 10:33 Isztambuli médiaértesülés szerint idén nyáron klubot vált a török labdarúgás legfénylőbb csillaga, aki Madridba teheti át székhelyét. Arda Turanért ugyanis komolyan érdeklődik az Atlético, már az ajánlat nagyságáról is értesült (?) a Lig TV.
 
Török válogatottat foghat a Liverpool 2009. december 29. 17:20 Ryan Babeltől és Andrij Voronyintól is megszabadulna Rafael Benítez, hogy legyen elég pénze a Galatasaray szélsőjéért, a 34-szeres török válogatott Arda Turanért. Az Aston Villa elleni idegenbeli bajnokira készülő Liverpool Törökországból vásárolna mentőövet magának.
 
„Pool, Juventus: csak hívjatok, megyek!" 2009. március 30. 20:25 Arda Turan, a Galatasaray labdarúgója a fifa.com-nak elárulta, cseppet sem bánná, ha a Liverpool vagy a Juventus kivetné rá a hálóját.
 
Arda Turant csábítja a Fenerbahce 2008. augusztus 4. 20:31 Arda Turannal, a legnagyobb török tehetségnek tartott labdarúgóval erősítené meg játékoskeretét a Fenerbahce. A „sárga kanárik” annak ellenére szerződtetnék le a labdarúgót, hogy az jelen nagyobb pillanatban a városi riválisnak, a Galatasaraynak a szolgálatában áll. Arról egyelőre nem szól a fáma, pontosan mekkora összeget áldozna a Fener a szélsőért, ám a hírek szerint hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni.
 
Arda és Arsavin, micsoda felfedezettek! 2008. június 19. 16:27 A kontinenstorna csoportkörének harmadik fordulója a halálcsoport kiélezett küzdelmei mellett az orosz és a török labdarúgó-válogatott hősies nyolc közé jutásáról marad emlékezetes. A félholdasok egyik vezéregyénisége a 21 éves Arda Turan, míg a szbornaja támadójáról, Andrej Arsavinról ugyancsak elmondható, hogy az európai labdarúgás egyik új csillaga lehet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu