Torghelle itthon folytatja?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 14. 14:11
Torghelle Sándornak még mindig nincs klubja, de a helyzet nemsokára változhat. Addig is a Budapest Honvédnál edz a korábbi válogatott csatár, aki a "mi lesz veled?" kérdés megválaszolása mellett azt is elárulta a SportHíradó.hu-nak, hogy miért repült Szalonikibe augusztus végén.



Mielőtt a rejtély megoldását közölnék, nézzük, mi a helyzet most Torghelle Sándorral.

A korábbi válogatott támadót augusztus közepén bocsátotta útjára a Bundesliga II-es Düsseldorf, és noha külföldről és Magyarországról is akad kérője, egyelőre nincs klubja.

"Hívtak az Egyesült Államokba és Kazahsztánba is, és német másodosztályú klub is érdeklődött, de nem akartam újra Németországban futballozni. Amerikába már szívesebben mentem volna, de a család miatt végül maradtam - mondta Torghelle, aki jelenleg a Honvéd csapatával gyakorol, s mint fogalmazott, "van esély" arra, hogy Magyarországon folytatja a pályafutását, az is lehet, hogy Kispesten. Mindenesetre a Honvéd azon három-négy klub között van, amely örömmel látná a soraiban. A többi honi csábítót nem akarta megnevezni...

Ha az NB I-be igazol, a hazatérése akkor sem mondható véglegesnek. A 29 éves csatár szerint ugyanis még lehet lehetősége arra, hogy légiósként külföldön keresse a kenyerét.

S már külföld: informátorunk jelentette, hogy Torghelle augusztus 23-án a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren felszállt a Szalonikibe tartó gépre. Akkor egy szavazást is kiírtunk, arra keresve a választ, vajon miért vehette az irányt Görögország felé. Nos, íme a rejtély megoldása: "A családom Szalonikiben pihent, miközben én edzettem, egyénileg készültem".

Hamarosan, az ígérete szerint a jövő héten kiderülhet, hogy hol folytatja a pályafutását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torghelle Szalonikibe utazik! De miért?
EXKLUZÍV! SZAVAZZ! A SportHirado.hu értesülései szerint a Düsseldorfból napokkal ezelőtt menesztett Torghelle Sándor Thesszaloniki felé vette az irányt kedd délben. Informátorunk a Liszt Ferenc Repülőtéren látta, amint...
Tovább a teljes cikkhez »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu