Torghelle Szalonikibe utazik! De miért?

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 23. 14:26
EXKLUZÍV! SZAVAZZ! A SportHirado.hu értesülései szerint a Düsseldorfból napokkal ezelőtt menesztett Torghelle Sándor Thesszaloniki felé vette az irányt kedd délben. Informátorunk a Liszt Ferenc Repülőtéren látta, amint becsekkolt a következő járatra. Kérdés: vajon mi célból? Mi elgondolkodtunk, tégy Te is így!


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Vajon miért utazott Szalonikibe Torghelle?
visszatér a PAOK-hoz 12.0%
 
a városi rivális Arisszal tárgyal 7.2%
 
üdülni ment 8.2%
 
régi barátait látogatja meg 1.6%
 
titokban találkozik a debreceni és/vagy újpesti vezetőkkel 2.9%
 
egy jó gyros reményében 18.9%
 
Észak-Görögországban most csak 25 fok van... 0.9%
 
lekéste a Barcelonába tartó járatot 44.0%
 
ott száll át Asztanába 4.4%
 
Torghelle Sándor visszatér a görög élvonalba? Informátorunk szerint az első lépést máris megtette efelé, hiszen kedden délben repülőre ült - Thesszaloniki irányába. A 42-szeres magyar csatár a minap hagyta el a német másodosztályú Düsseldorf alakulatát, így szabadon igazolhatóvá vált.

A 29 éves futballista 2005 és 2006 között a Panathinaikoszban, 2006 és 2007 között a PAOK-ban szerepelt, azaz számára nem ismeretlen a hellén élvonalbeli pontvadászat. Júliusi német sajtóértesülések szerint ugyanakkor a kazah Lokomotiv Asztana érdeklődött a mi Sanyink iránt.

Azon gondolkodtunk, hogy vajon visszatér-e a PAOK-hoz, netán új kalandok után néz a városi rivális Arisznál. De felvetődött bennünk annak a lehetősége is, hogy Torghelle egyszerűen csak nyaralni, pihenni ment a szerződésbontást követően. Vagy feltöltődés céljából a régi barátokkal találkozik? Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy mi van, ha egy titkos találkozó keretében a vele hírbe hozott két magyar csapat, a Debrecen és/vagy az Újpest illetékeseivel ül egy asztalhoz? Akad futár, aki egy jó pizza reményében olaszországi utat szeretne, szerintünk az is benne van a pakliban, hogy Torghelle csak egy jó gyrosra vágyik. Görögországban most valamivel hűvösebb van, lehet, hogy nem bírja Sándor ezt a fülledtséget? Két kérdés nyitott még: az egyik, hogy Barcelonába volt hivatalos, csak a repülő nem vár, a másik, hogy a németek által szóba hozott Lokomotiv Asztanába igyekszik, átszállással.

Az SH kíváncsi a Te véleményedre is...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Felbontották Torghelle szerződését
Elhagyta a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatát Torghelle Sándor, a magyar válogatott korábbi csatára....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu