Torghelle a Videotonnál – hivatalos

Létrehozva: 2012. január 10. 12:10
Torghelle Sándornak bár külföldről is voltak kérői, végül a Videoton ajánlatát fogadta el a bajnoki címvédő hivatalos közleménye szerint. A válogatott csatár három és fél éves szerződésre kanyarította rá a nevét.


 

A megállapodás hétfő esti aláírását követően a csatár kedden a szükséges orvosi vizsgálatokon is sikeresen esett át.

A korábban angol, német és görög kluboknál is játszó Torghelle 42 alkalommal szerepelt eddig a nemzeti csapatban és tizenegy gól szerepel a neve mellett. Többek közt betalált Brazíliának, Argentínának és Németországnak is.

„Szeretném a legtöbbet kihozni magamból a Vidinél, és bizonyítani a szurkolóknak. A célom, hogy játékommal és góljaimmal segítsem a csapatot, hogy minél eredményesebben szerepeljen minden fronton" – nyilatkozta röviden új klubja honlapjának Torghelle, aki szerdán együtt utazik a csapattal a spanyolországi edzőtáborba.

A játékos az őszi szezonban a Bp. Honvédnál szerepelt, de szinte biztosra lehetett venni a klubváltást. Oldalunknak néhány napja úgy nyilatkozott, ötven-ötven százalék esélye van annak, hogy marad az NB I-ben vagy ismét légiósnak áll, de ígérte: néhány napon belül döntés születik. Íme!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torghelle: Napokon belül eldől a sorsom
Torghelle Sándor egyelőre semmi biztosat nem tud mondani arról, hogy ismét légiósnak áll-e, de úgy becsüli, napokon belül döntés születik a jövőjéről. A Bp. Honvéd csatárja akkor sem keseredne el, ha maradna az NB I-ben. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu