Torghelle: Napokon belül eldől a sorsom

Szerző: CZOLétrehozva: 2012. január 5. 20:03
Torghelle Sándor egyelőre semmi biztosat nem tud mondani arról, hogy ismét légiósnak áll-e, de úgy becsüli, napokon belül döntés születik a jövőjéről. A Bp. Honvéd csatárja akkor sem keseredne el, ha maradna az NB I-ben.


 

Jelen pillanatban egy dolgot jelenthetünk ki teljes biztonsággal: Torghelle Sándor a Bp. Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést. Hogy a tavaszi szezonnak melyik csapattal rugaszkodik neki, azt magától a támadótól kérdeztük.

„Egyelőre fogalmam sincs. Tény és való, hogy a Honvéd edzéseit látogatom, ám hogy ez meddig lesz így, arra még tippelni sem érdemes” – nyilatkozta a SportHirado.hu-nak a magyar válogatott (egykori?) csatára.

A csupaszív játékos 2004-ben adta légióskodásra a fejét, Anglia (Crystal Palace), Görögország (Panathinaikosz, PAOK) és Németország (Carl Zeiss Jena, Augsburg, Fortuna Düsseldorf) érintésével került vissza a magyar bajnokságba – átmenetileg?

„Ötven százalék esélyt adok arra, hogy Magyarországon maradok, a másik ötvenet értelemszerűen arra, hogy újra külföldön próbálok szerencsét. Egyik esetben sem lennék szomorú, mindkét eshetőség mellett szólnak érvek.”

Hogy konkrétan mely csapatokról van szó, azt csak részben fedte fel a 29 éves, amúgy Honvéd-nevelés csatár.

„Hívtak Kínába, de úgy határoztam, tekintettel leszek a családomra, és nem vágok bele a kalandba. Emellett megkerestek a német és az osztrák Bundesligából, továbbá három magyar együttes is csábít.”

A Cottbus élénk érdeklődést tanúsított korábban Torghelle iránt, de az edzőváltás alaposan betett neki.

„Ahogy az ilyenkor lenni szokott, azzal, hogy más ült a kispadra, a szerződtetésem lekerült a napirendről. A tréner külön kérésére igazoltak volna le, de ez a szál teljesen elhalt” – nyilatkozta az izgalmas napok elé néző, 42-szeres válogatott labdarúgó.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu