Sztárja nélkül Anglia az USA ellen!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 8. 09:57
Eldőlt, hogy a Manchester City csillaga, Gareth Barry biztosan nem lesz ott az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki nyitómeccsén. Minderről a középpályás tájékoztatta a nagyérdeműt. Szombat este az Egyesült Államok ellen kezdi meg szereplését az együttes.


„Keddtől teljes erőbedobással edzek a többiekkel, ám egyelőre nem játszom, mert több időre van szükségem ahhoz, hogy teljesen rendbejöjjek - nyilatkozta a 29 éves futballista.

Barry hiánya egyben azt is jelentheti, hogy Steven Gerrard és Frank Lampard a legesélyesebb a két belső középpályás posztra.

Barry egy hónapja, a  City Tottenham Hotspurtól elszenvedett 1-0-s bajnoki veresége során szenvedett bokasérülést, akkor még a vb-szereplése is veszélybe került.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az angolok megérkeztek Dél-Afrikába
VIDEÓ! Hihetetlen biztonsági készültség közepette, kommandósok gyűrűjében szállt le csütörtök délelőtt Johannesburgban az angol labdarúgó-válogatott. A 11 órát utazott küldöttséget gyorsan buszra pakolták, majd a szálláshelyükre...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Veszélyben az angol középpályás vb-je
Könnyen lehet, kihagyja a világbajnokságot az angol labdarúgó-válogatott középpályása, Gareth Barry, aki a Manchester City Tottenham Hotspurtól elszenvedett 1-0-s bajnoki veresége során szenvedett bokasérülést szerdán....
Tovább a teljes cikkhez »



 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu