Szivics megint elköszönt a Kecskeméttől

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 23. 18:53
Fél évvel a Magyar Kupa-sikert követően másodjára is felállt a Kecskemét kispadjáról Tomiszlav Szivics. A csapatot az NB I-be vezető szerb szakember közös megegyezéssel távozik a lila-fehér egyesülettől.


Szerda délután került sor a kenyértörésre, a két fél - Szivics edző és Rózsa Pál tulajdonos - leült egymással, hogy aztán elváljon a másiktól. A kecskemetite.hu közleményében ez áll:

"Ma délután Rózsa Pál tulajdonos és Tomiszlav Szivics vezetőedző találkoztak és értékelték a helyzetet és arra az egyezségre jutottak, hogy közös megegyezéssel azonnali hatállyal szerződést bontanak.

A felek megállapodtak, hogy a továbbiakban nem kívánnak az elmúlt időszakkal foglalkozni, e tekintetben nyilatkozni, úgy gondolják a közösen elért sikerek önmagukért beszélnek, hiszen a Club és Tomiszlav Szivics is  nagy erőfeszítéseket tett az elmúlt időszak eredményeiért.

A kialakítandó koncepcióban, felek úgy érezték bárminemű sérülések elkerülése érdekében, és a kialakult kapcsolatok fenntartása szempontjából a legjobb megoldást választották."

A Paks lett Szivics végzete, egyes értesülések szerint a feszültség bő egy hónappal ezelőtt alakult ki a szakember és Rózsa között, akkor a csapat éppen az atomvárosiak elleni Ligakupa-találkozó 30. percében hasmenésre hivatkozva egyszerűen levonult a pályáról. Hétvégén pedig odahaza kapott ki tőle, Éger tizenegyesével 1-0-ra az NB I-ben.

A Kecskemét a bajnokságban és abban a rangsorban is a hatodik együttes, amely edzőt vált ebben a szezonban az Újpest, a Vasas, a Ferencváros, a Zalaegerszeg, illetve a Pápa után. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem volt hasmenés, jön a büntetés
Fegyelmi eljárást folytat le az NB I-es Kecskeméti TE labdarúgóklub vezetősége azután, hogy a a csapat hét játékosa hasmenésnek álcázott, figyelemfelkeltő akcióval tiltakozott a fizetések 2-3 hetes csúszása, valamint...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hasmenés után visszatértek és nyertek...
A Kecskemét-Paks Ligakupa-mérkőzésen a hazai futballisták a 30. percben levonultak a pályáról, a delmagyar.hu honlap arról számolt be, hogy a hangosbemondó szerint hasmenés volt a jelenetsor oka, ugyanakkor a lelátón elterjedt...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu