Nem volt hasmenés, jön a büntetés

Létrehozva: 2011. október 17. 20:03
Fegyelmi eljárást folytat le az NB I-es Kecskeméti TE labdarúgóklub vezetősége azután, hogy a a csapat hét játékosa hasmenésnek álcázott, figyelemfelkeltő akcióval tiltakozott a fizetések 2-3 hetes csúszása, valamint részletekben történő kifizetése ellen, és levonult a pályáról a Paks elleni Ligakupa mérkőzés 30. percében - közölte a csapat hivatalos honlapja hétfő este.


A klub által megindított vizsgálat során felvett jegyzőkönyvek és nyilatkozatok alapján megállapítást nyert, hogy előre megbeszélt akcióról volt szó és nem hasmenésről. Szintén kiderült - és ezt a tényt a TV-s felvételek is alátámasztják -, hogy voltak akik semmit vagy keveset tudtak a tervről és voltak akik a levonulásra ki voltak jelölve és azt vállalták is. A készülő akcióról a játékvezető is tudott, mert a mérkőzés előtt Tomiszlav Szivics és Balogh Béla felkereste őt és egyeztettek arról, hogyan lehet lebonyolítani az előre kitervelt akciót.

A mérkőzés videofelvételét és az elkészült jegyzőkönyveket az Magyar Labdarúgó Szövetség is bekérte, amelyek alapján a kedden ülésező Fegyelmi Bizottság dönt arról, indítanak-e hivatalos eljárást.

A KTE tulajdonosi köre és vezetősége úgy indokol, nagyobb lojalitást vár el a csapattól és elítéli az ilyen jellegű megnyilvánulást, amely rombolja az elmúlt években sok munkával és befektetéssel kivívott szimpátiát és a támogatók bizalmát.
Címkék: Kecskeméti TE
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu