Szexi futballt akar a Chelsea-tulaj

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 3. 16:28
Nyolcvanmillió fontot különített el nyári átigazolásokra a Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics, aki szexi futballt, látványos játékot akar a Stamford Bridge-en - állítja a The Sun belső forrásokra hivatkozva.


A Kékek multimilliárdos tulaja a télen nagy meglepetésre mélyen a zsebébe nyúlt, 72 millió fontért elhozta Londonba a Torres, Luíz párost. Úgy tűnik, nem lankad a lelkesedése, ha kedvenc játékszeréről, a Chelsea-ről van szó.

Nyolcvanmillió fontot, azaz kilencvenmillió eurót költene három klasszisra: egy kreatív irányító középpályásra, egy villámléptű szélsőre és egy megbízható jobb-bekkre.

A kívánságlista élén az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas, a Tottenham kincse, Gareth Bale, valamint az Ajax és a holland válogatott remek hátvédje, Gregory van der Wiel szerepel.

Célpontokban nincs hiány, Wesley Sneijderre és Luka Modricra is szívesen ruháznák a fazonszabász feladatkörét, a szélen a Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Andrej Arsavin ötösből is el tudnának képzeli valakit. Az Evertonból két játékost is kiszemeltek, a támadó Marouane Fellainit és a középhátvéd Jack Rodwellt.

"Roman mindig is olyan Chelsea-t akart, amely - az ő megfogalmazásával élve - szexi futballt játszik. Szívesebben lát egy belevaló legénységet 4-3-ra nyerni, mint egy olyat, amely csak kiszenvedi az 1-0-s sikereket" - mondta egy bennfentes a The Sunnak.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu