Szedett-vedett csapat a Bayernnél!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 25. 14:42
Az erőnléti edzővel és a cserekapussal a mezőnyben nyert 5-1-re a Bayern München egy trentinói amatőrcsapat ellen szombat este. Ivica Olic és José Ernesto Sosa duplázott, Ottl tizenegyesből talált be.


Vörös riadó a Bayernnél! A rekordbajnok edzője, Louis van Gaal csupán 15 játékosra számíthatott a Garda-tó melletti hatnapos edzőtáborban, köztük öt amatőr futballistára, a csapatorvosra és a sportpszichológusra! Tizenhárman ugyanis szabadságukat töltik, Altintop sérült, Van Buyten hazautazott feleségéhez, aki gyermeket vár. Szóba került, hogy Lutz Hänsel csapatorvost is nevezi, ő végül megúszta.

Az erőnléti edzőnek Marcelo Martinsnak végül be is kellett állnia, valamivel több mint negyedórát kapott. Azért tegyük hozzá, van érzéke a futballhoz, a brazil másodosztályban már kipróbálta magát. Nem ez volt az egyetlen csere, amikor égnek állt a Bayern-szurkolók haja szála. Kraft kapusnak a második félidőre át kellett adnia a helyét Sattelmaiernek, de nem mehetett le a pályáról, a védelem tengelyében folytatta. Ennek meg is lettek a következményei, Poli egy Kraft-baki után szerezte a szépítő találatot. Philipp Laux sportpszichológus debütálása elmaradt, a cserepadról tekintette végig a találkozót.

A Bayern ilyen szedett-vedett csapattal is fölényesen nyert, Olic és Sosa duplázott, Ottl büntetőből állította be a végeredményt.

A hétvégén legalább Franck Ribéry és Martin Demichelis visszatért Münchenbe. De tizenegyen még mindig hiányoznak (Badstuber, Braafheid, Butt, Gomez, Klose, Kroos, Müller, Lahm, Robben, Schweinsteiger, van Bommel) csak augusztus másodikától állnak Van Gaal rendelkezésére. Csak a holland mestert idézzük: "Vicc ez az egész!"

A BAYERN FELÁLLÁSA
FC BAYERN: Kraft - Tyimoscsuk, Ottl, Kurz (73. Martins), Contento – Pranjic, Deul - Olic, Sosa, Mujic - Hajdarovic (46. Sattelmeier).
Gólszerző: Sosa (6., 18.), Olic (38., 81.), Ottl (85. - 11-esből), ill. Poli (52.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu