Sturridge kihagyja a liverpooli derbit?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 21. 20:02
Daniel Sturridge, a Liverpool FC egyik legjobb góllövője a szezonban, csapata egyik legbiztosabb pontja, Luis Suárezzel együtt a támadások motorja. Viszont könnyen lehet, hogy a szombati, Everton elleni városi derbin mégsem tud pályára lépni, mert az angol válogatottban megsérült.


 

Daniel Sturridge, a Liverpool FC csatára mind a kilencven percet végigjátszotta az Anglia - Németország válogatott rangadón a londoni Wembley Stadionban, aminek azonban klubja ihatja meg a levét.

"Már eleve egy kis sérüléssel ment a válogatottba - mondta Brendan Rodgers, a Pool menedzsere. - 3-4 héten keresztül ugyanis már gond volt a lábával, de úgy nézett ki, túl van rajta, és újra keményen edzett."

"De időnként nem a menedzserek mondják meg a játékosoknak, mi legyen, hanem fordítva. Én ilyenkor csak el tudom magyarázni neki, mit gondolok, de ha ő azt mondja, hogy játszani akar a válogatottban, ráadásul 90 percet, akkor nem tudok mást tenni azon kívül, hogy elfogadom."

A bajnokságban eddig nyolc gólt szerző Sturridge ugyanis könnyen lehet, hogy emiatt a sérülés miatt nem tud pályára lépni a hétvégi, Everton elleni városi rangadón. Brendan Rodgers szerint az orvosok most vizsgálják, és csak pár napon belül tudnak választ adni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megműtik a Liverpool spanyolját
Makacs térdsérülése miatt operáción kell átesnie José Enriquének, a Liverpool 27 éves spanyol balhátvédjének - érkezett a hír két nappal a Mersey-parti derbi előtt....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Miért maradna Suárez Liverpoolban?
Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere töretlenül hisz abban, hogy csapata legjobb játékosának, Luis Suáreznek hiába bizonytalan a jövője nyár óta, mégsem hagyja el az Anfield Roadot. Szerinte az uruguayi csatár a következő...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Agger megzsarolta a Liverpoolt
A Liverpool kezdőcsapatából kiszorult Daniel Agger meglebegtette: ha belátható időn belül nem kerül vissza az együttesbe, szedi a sátorfáját....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu