Agger megzsarolta a Liverpoolt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 29. 10:55
A Liverpool kezdőcsapatából kiszorult Daniel Agger meglebegtette: ha belátható időn belül nem kerül vissza az együttesbe, szedi a sátorfáját.


 

Martin Skrtel, valamint a nemrégiben igazolt Kolo Touré és Mamadou Sakho kiemelkedő formában futballozik az elmúlt hetekben, ami miatt Daniel Agger a kispadra szorult.

A dán középhátvéd mindössze négy bajnokin kezdett eddig az idényben, és valóságos ultimátumot fogalmazott meg a klub felé.

„Ha nem játszom, ha a menedzser szerint nem vagyok elég jó, akkor el kell hagynom a Liverpoolt. Azért vagyok itt, hogy futballozzak, semmi más miatt. Ha nem futballozhatok, akkor nem akarok itt lenni többé” – mondta felháborodva újságíróknak.

A szakvezető, Brendan Rodgers igyekszik megérteni Aggert, de semmit sem ígér neki.

„Mindig igyekeztem sportszerű lenni a játékosokkal. Az emberek gyakran kérdezik, hogy miért nem szeretem ezt vagy azt a játékost, de nekem csak a teljesítmény számít” – nyilatkozta az északír mester.

„Ha jól játszol, a csapatban maradsz. Ha nem, akkor kikerülsz onnan. Tisztában vagyok vele, hogy Agger a dán válogatott csapatkapitánya, de Martin (Skrtel) kiemelkedő formában játszik, és a többiek is nagyon igyekeznek.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu