Scholest augusztus 5-én búcsúztatják

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 10. 19:58
A New York Cosmos ellen augusztus 5-én búcsúzik a Manchester Unitedtől legendája, Paul Scholes az Old Traffordon - közölte a klub hivatalos oldalán.


A frissen visszavonult 36 esztendős irányító mérkőzésén biztos ott lesz Eric Cantona, mint a vendégek menedzsere, aki az amerikai együttes futballosztályának vezetője.

Rajta kívül egy sor világsztár szereplésére lehet számítani, de a névsor egyelőre nem ismert. Scholes a Vörös Ördögöknél folytatja munkáját, a jövőben az edzői stáb tagja lesz.

„Nagy este lesz nekem és a családomnak, próbálom élvezni, minden pillanatára emlékezni. Egész életem a csapatnak szenteltem, így érzelmes búcsú lesz" – mondta Scholes.

„Paul búcsúja tipikusan olyan volt, mint személye, csendben elutazott nyaralni, hogy ne kelljen a sajtó tömegei előtt szerepelnie" – tette hozzá Sir Alex Ferguson menedzser.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kikapott az MU Gary Neville búcsúmeccsén
VIDEÓK! Szezonbeli egyetlen hazai vereségét szenvedte el a Manchester United, igaz, ez már nem osztott, nem szorzott. A Vörös Ördögök Gary Neville búcsúmeccsét rontották el egy cseppet, hiszen Wayne Rooney vezető gólja után a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu