Scholes együtt érez Tévezzel

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 30. 14:14
Paul Scholes is Carlos Tévez mellé állt, az egykori Manchester United-csapattárs szerint az argentin futballista nem flegma és nem tagadja meg a munkát sem.


Roberto Mancini azt állította, lezárult Carlos Tévez pályafutása a csapatnál, miután az Allianz Arenában megtagadta a pályára lépést! Az argentin csatár azonban tagadja azt, hogy bojkottálta volna az együttest…

Scholes és mint kiderült Gareth Barry mindenesetre a játékosnak hisz. Egyébként korábban a kiváló középpályás is megjárta a hadak útját a Unitednél.

"Elég jól ismerem Carlost - kezdte Scholesy. - Ő szeret focizni, de amikor csak csere, az valóban kikészíti. Együtt érzek vele, s bár nem mondom, hogy teljesen igaza van, de a menedzsertől sok függ. Carlos joggal érezheti azt, hogy miért ültetik a kispadon, amikor ő a klub legjobb játékosa." 

A nyáron visszavonult Scholes egyszer megtagadta a játékot egy 2001-es Ligakupa-meccs előtt, ezért Sir Alex Ferguson legközelebb kihagyta a csapatból - a Liverpool ellen.

"Olyan mérges voltam, hogy majdnem felrobbantam - folytatta a BBC rádiónak adott interjújában az egykori középpályás. - Utólag rájöttem, hogy hülyeség, de azt hittem, Ferguson szórakozik velem. Cserben hagytam a menedzsert, megérdemeltem a büntetést, sajnálom. Carlos helyzete valami hasonló lehet, már ha igaz, hogy ellenkezett az edzővel." 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tévez nem játszik többé a Cityben?
Carlos Tévezt az edzések látogatásától is eltiltotta a Manchester City, későbbi sorsáról még nem döntöttek. A menedzser látni sem szeretné a korábbi csapatkapitányt, akinek jó ügyvédekre is szüksége lesz ahhoz, hogy kimásszon a...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tévez elszabotálta utolsó esélyét?
Áll a bál a Manchester Citynél, de nem igazán a Bayern Münchentől kedden elszenvedett 2-0-s vereség miatt! A balhénak sokkal „prózaibb” oka van, bár nem állítjuk, hogy minden érintett ugyanúgy emlékszik a történtekre....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu