Tévez nem játszik többé a Cityben?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 29. 09:58
Carlos Tévezt az edzések látogatásától is eltiltotta a Manchester City, későbbi sorsáról még nem döntöttek. A menedzser látni sem szeretné a korábbi csapatkapitányt, akinek jó ügyvédekre is szüksége lesz ahhoz, hogy kimásszon a pácból. A FIFA segítő jobbot nyújthat a klubnak.


Carlos Tévez többször kérte a Cityt, hogy családi okok miatt eligazolhasson, a klub azonban, megfelelő ajánlat híján, megtartotta.

Sergio Agüero érkezése, Edin Dzeko formába lendülése és a Copa América után fizikális lemaradás azt eredményezte, hogy a kezdőcsapatból is kiszorult a korábbi kapitány, és a vérig sértett argentin nem volt hajlandó elmenni bemelegíteni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen kedden.

Roberto Mancini a találkozó után azt nyilatkozta, szíve szerint soha többet nem dolgozna együtt Carlos Tévezzel, és úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált.

Az olasz menedzser szerdán leült átbeszélni a teendőket az elnökkel, az ügyvezetővel és a klub ügyvédjeivel, majd hivatalos közleményt adtak ki, amelynek értelmében két hétig az edzéseket sem látogathatja a támadó.

Arról, hogy utána mit lépnek, még nem született döntés, de a csatár aligha ölti többet magára az égszínkék dresszt.

A FIFA elnökhelyettese, Jim Boyce teljes mellszélességgel kiállna a City mellett, ha az felbontaná Tévez szerződését.

„Amennyiben a Manchester City bizonyítja az igazát, ír a nemzetközi szövetségnek és beszámol a pontos körülményekről, a FIFA-nak van elég hatalma, hogy eltiltsa a játékost mindennemű sporttevékenységtől” – nyilatkozta a sportvezető.

Tévez szerint ugyanakkor szó sem volt arról, hogy megtagadta volna a beállást, de abba nem akart belemenni, miért hiúsult meg a beállása.

A támadó egyébként golfozással vezette le a feszültséget szerdán, míg a válságtanács az ügy megoldását kereste a City székházában…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu