Saviola: Hagyjanak elmenni Madridból!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 24. 12:08
„Adjanak lehetőséget, vagy hagyjanak távozni” – ezek Javier Saviola mondatai voltak a Marca című sportnapilap szombati számában. Az argentin támadó unja a mellőzöttséget, hiába szerepel a világ egyik legjobb csapatánál.


„Mentálisan nagyon erősnek kell lenned ebben a szituációban, mert minden játéklehetőség nélkül eltelt meccs rombol valamennyit az önbizalmadból” – nyilatkozta az aprótermetű futballista. – „Beszéltem a helyzetemről Juande Ramosszal, és kértem tőle: ha nem szerepelek a terveiben, akkor engedjen el.”

Saviola ebben a szezonban (is) a tartalékok keserű kenyerét ette, hiszen mindössze egyszer volt kezdő. Pedig sok minden a kezére játszhatott volna, értjük ezalatt Ruud van Nistelrooy súlyos sérülését, valamint Robinho távozását a Manchester Cityhez.

„Nyáron elfogyott a türelmem. Rákérdeztem Bernd Schusterre, hogy számít-e rám, és ő biztosított a bizalmáról, és kért, hogy maradjak.

Az argentin támadó már nem először kerül hasonló helyzetbe: 2007 nyarán éppen a kevés játéklehetőség miatt hagyta ott a Barcelonát a Real Madrid kedvéért. Érdekesség, hogy Juande Ramosszal már dolgozott együtt Sevillában, és ott az edző egyik legbiztosabb pontja volt, ennek ellenére a madridi edzőváltás óta még nem kapott egy percnyi szerepet sem.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu