KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAVIER SAVIOLA"
Málaga: Saviola-Santa Cruz csatársor! 2012. augusztus 31. 19:33 Az utolsó napon jött össze a Málaga első második, és harmadik nyári igazolása, az andalúzok nem adtak ki pénzt, mégis neves csatárduóval erősítették meg keretüket.
 
Argentin sztárt vennének a londoniak 2011. október 7. 15:47 Buzsáky Ákos klubja, a Premier League-újonc QPR tapasztalt, rendkívül gólerős labdarúgóval erősítené meg a keretét januárban. A londoni klub a Benficával kötne üzletet.
 
Részegen vezetett Saviola, de nem tudta 2011. március 16. 21:45 Érdekes magyarázatot adott Javier Saviola arra, miért vezetett ittasan. A Benfica nem is bünteti meg argentin támadóját.
 
Részegen vezetett Saviola, de nem tudta 2010. március 16. 21:45 Érdekes magyarázatot adott Javier Saviola arra, miért vezetett ittasan. A Benfica nem is bünteti meg argentin támadóját.
 
Törökországban köthet ki a Benfica Nyula 2010. január 11. 12:08 Európa nyugati szegletéből Ázsia nyugati szegletébe igazolhat Javier Saviola. A Benfica argentin csatárászát a Fenerbahce nézte ki magának.
 
A Realból igazolt a Benfica 2009. június 26. 21:27 A Benficában folytatja pályafutását a Real Madrid argentin csatára, Javier Saviola - derül ki a lisszaboniak hivatalos közleményéből. A támadó ötmillió euróért vált csapatot, és hároméves szerződést ír alá a Sasokkal.
 
Saviola: Hagyjanak elmenni Madridból! 2009. január 24. 12:08 „Adjanak lehetőséget, vagy hagyjanak távozni” – ezek Javier Saviola mondatai voltak a Marca című sportnapilap szombati számában. Az argentin támadó unja a mellőzöttséget, hiába szerepel a világ egyik legjobb csapatánál.
 
Saviola Messinek adná az Aranylabdát 2008. október 9. 17:45 Amennyiben Javier Saviolán múlna, úgy Lionel Messi vehetné át decemberben az Európában játszó legjobb futballistának járó elismerést, az Aranylabdát. A Real Madrid argentin légiósa viszont nincs döntési helyzetben, hiszen a verseny az újságírók szavazatai alapján dől majd el, viszont véleménye már csak azért is megfontolandó, mert a Barcelona szélsője kiváló formát mutat, illetve már egy évvel ezelőtt is ott toporgott „küszöbön”.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu