Savanyú kayseri szőlő a stadionavatón

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 8. 19:56
A Kayserispor már bizonyosan megbánta, hogy a Fenerbahcét fogadta új stadionjának első mérkőzésén, hiszen Semih Sentürk és Alex gólja miatt egyetlen árva pontot sem tudtak otthon tartani az ünneplésből csak most ocsúdó hazaiak. A szezon elején vergődő Fener három pontra megközelítette a fordulóban csak döntetlent elérő éllovas Sivassport.


 

TURKCELL SÜPER LIG, 23. FORDULÓ:
Kayserispor-Fenerbahce 0-2 (Semih 11., Alex 28.)

 

A török bajnokságban rég nem látott izgalmaknak lehetünk tanúi, hiszen a 23. forduló után a vezető ötösfogat három ponton belülre került egymástól. A néhány játéknappal ezelőtt még utcahosszal vezető Sivasspor ismét botlott, így kiváló alkalom adódott a Fenerbahce előtt, hogy lőtávolságon belülre kerüljön a listavezetőtől.

Isztambul ázsiai rémét érte ráadásul az a megtiszteltetés is, hogy felavathatta a Kayserispor vadonatúj, minden igényt kielégítő arénáját. Törökország új gyöngyszeme, a több mint negyvenezer néző befogadására alkalmas Kadir Has Stadion azonban nem hozott szerencsét a vendéglátóknak, és félóra sem telt bele, máris 0-2 szerepelt az újonnan felszerelt óriáskivetítőn.

A 11. percben Semih Sentürk használta ki kíméletlenül az előtte adódó lehetőséget, míg bő negyedórával később Alexnek sült el a lába. Hajszálpontos lökete végképp visszaparancsolta a földre a hazaiakat, a sárga-feketék magabiztosan tartották a kezükben a mérkőzés irányítását.

A Fener annak ellenére hozta a három pontot, hogy a játékvezető – finoman szólva sem – fogta a kezét. Történt ugyanis, hogy Emre Güngör valósággal beleszállt a labdára vetődő Volkan Demirelbe, a sípmester nagy meglepetésre mégis a földön maradó hálóőrnek mutatta fel a piros lapot. Érti valaki ezt? Na de mindegy is, a Fenerbahce tíz emberrel sem kapitulált, így stabilizálta helyét a rendkívül tömör élbolyban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu