KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAYSERISPOR"
Eindhovenből Törökországba 2011. január 4. 18:10 Nordin Amrabat elhagyta a PSV Eindhovent, és a török Kayserisporhoz szerződött. A holland-marokkói támadó négy és fél évre írt alá a Süper Lig jelenlegi negyedik helyezettjéhez, az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra. A 23 éves játékos az Ajax akadémiáján nevelkedett, ám az amszterdamiak felnőttcsapatában egyetlen hivatalos mérkőzést sem játszott. Korosztályos szinten Hollandiát képviselte, ám a "nagyok" között Marokkó mellett döntött.
 
Ajánlat érkezett Dzsudzsák társáért 2010. december 28. 10:56 Távozni készül az Eredivisie-vezető PSV Eindhoventől a 23 éves marokkói Nordin Ambrabat, akiért a török bajnokság negyedik helyezettje, a Kayserispor tett ajánlatot kedden.
 
Törökországban az uruguayi támadó! 2010. augusztus 25. 19:47 A Kayserispor hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évre, ingyen szerződtette Marcelo Zalayetát a Napoliból.
 
Öngólt fejelt a kapus Törökországban! 2009. május 5. 19:44 Bizarr öngóllal indult a bajnokesélyes Trabzonspor fényes győzelme a Kayseripor ellen a török liga hétvégi fordulójában. A vendégek kapusa, Souleymane Hamidou Gökhan Ünal hatalmas bombája után bambult el, s nézett bele a labdába, amelyet sikerült a hálóba fejelnie a hatodik percben. A bosszantó gól után reméljük, nem vették a fejét a kapusnak a kayseriek.
 
Savanyú kayseri szőlő a stadionavatón 2009. március 8. 19:56 A Kayserispor már bizonyosan megbánta, hogy a Fenerbahcét fogadta új stadionjának első mérkőzésén, hiszen Semih Sentürk és Alex gólja miatt egyetlen árva pontot sem tudtak otthon tartani az ünneplésből csak most ocsúdó hazaiak. A szezon elején vergődő Fener három pontra megközelítette a fordulóban csak döntetlent elérő éllovas Sivassport.
 
Labdarúgás: Duisburgban játszanak a Török Szuperkupáért 2008. augusztus 1. 07:12 Németországban találkozik egymással a bajnok Galatasaray és a kupagyőztes Kayserispor a török labdarúgó Szuperkupáért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu