Ronaldót és egy gólt veszíthet a Real

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 1. 18:32
Ezekben az órákban dől el, mennyit kell kihagynia Cristiano Ronaldónak! A portugál világklasszist csúnyán lerúgták a Real-Marseille BL-meccsen, a hajrában le is kellett cserélni. Csütörtökön vizsgálatok során kellett átesnie, egyelőre annyit tudni, bokaficamja van. Kihagyhatja a Sevilla elleni összecsapást.


A portugál világklasszis Cristiano Ronaldóba a tizenhatoson belül szálltak bele a Real-Marseille szerdai BL-meccs (3-0) második félidejében. A vétkes Souleymane Diawarát második sárga lappal kiállították, a tizenegyest Kaká lőtte be. Még tíz percig küzdött összeszorított fogakkal a sztár, de a 70. percben le kellett cserélni, Gonzalo Higuaín váltotta.

Ronaldónak első fokú külső bokaszalagszakadása van (ez azt jelenti, hogy csak a rostok öt százaléka károsodott, ezt hívjuk rándulásnak, vagy ficamnak). Az orvosok csak a délutáni tesztek kielemzése után döntenek sorsáról, nagyon valószínű, pihentetni kell majd a zsenit, a Sevilla elleni meccset kihagyhatja.

Hét meccsen kilenc gól, máshogy mondva óránként egy gól. Ez Cristiano Ronaldo mérlege tétmeccsen a Real Madridban. A hétközben a Rangerst elintéző andalúzok ellen jól jönne/jött volna az az egy gól a királyiaknak. Hát még a kettő, mint a Marseille ellen...

ITT BÁNNAK EL RONALDÓVAL! (A HANGÉRT A SZERZŐ NEVÉBEN IS ELNÉZÉST KÉRÜNK)

 

REAL-MARSEILLE, ÖSSZEFOGLALÓ!

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu