Ronaldo hisztizett a kiesés után

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 30. 11:13
Cristiano Ronaldo nem volt hajlandó válaszolni az újságírói kérdésekre a Spanyolország elleni világbajnoki kiesés után, a portugál csapatkapitány csupán annyit mondott a kamerába: a vereség okairól kérdezzék Carlos Queiroz szövetségi kapitányt. A spanyolok Paraguay ellen sem várnak könnyebb mérkőzést.


 

Vicente Del Bosque, a spanyolok szövetségi kapitánya:
„Semmit sem adnak ingyen a profi futballban, és ez ezúttal is beigazolódott. Ott vagyunk a világ nyolc legjobb csapata között, és ez hatalmas büszkességgel tölt el. Ahogy a mostani, úgy a Paraguay elleni találkozó is embertpróbáló lesz, de történelmet akarunk írni. A játékosok motiváltak, éhesek a sikerre. Minden adott a lehető legjobb szerepléshez."

David Villa, a spanyol gól szerzője:
„Megérdemelten nyertünk, igazságos eredmény született. Megdolgoztunk érte. A portugál védelem jól zárt, főleg középen volt nagyon nehéz áthatolni rajtuk. Mi a saját futballunkat játszottuk, azt, amit játszanunk kellett. Tudtuk, hogy türelmesnek kell lennünk, és előbb-utóbb jönni fog a gól. Lépésről lépésre kell haladnunk, Paraguay ellen is ilyen teljesítményre lesz szükség. Játékerőben Chiléhez hasonlítanám negyeddöntős ellenfelünket, az sem lesz könnyű találkozó."

Iker Casillas, a spanyolok csapatkapitánya:

„A győzelem mindannyiunk sikere. Valamennyi csapatrészben jól teljesítettünk, egy nagyszerű portugál válogatott ellen nyertünk. Sokat tanultunk az Egyesült Államoktól elszenvedett vereségből a tavalyi Konföderációs Kupán, az akkor szerzett tapasztalatok hasznunkra váltak. A Paraguay elleni meccs sem lesz sétagalopp, ahogy a hozzá hasonló játékerőt képviselő Chile is nehéz ellenfél volt. De ez világbajnokság, meg kell szenvedni a sikerért."

Cristiano Ronaldo, a portugálok csapatkapitánya:
„Miért esett ki Portugália? Kérdezze Carlos Queirozt!" - mondta feldúltan CR9 az RTP portugál televíziónak, majd kiviharzott az újságíróknak kijelölt mixed zone-ból. A középpályás később ügynökén keresztül elmondta, végtelenül szomorú a vereség miatt, és elképzelhetetlenül csalódottnak érzi magát.

Carlos Queiroz, a portugálok szövetségi kapitánya:
„A játékosaim mindent megtettek a győzelemért. Hajtottak, küzdöttek, lehetőségeink is adódtak, de nem tudtunk élni velük. A spanyolok szokásukhoz híven sokat járatták a labdát, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat. A játékvezető (Héctor Baldassi) többször is a mi kárunkra tévedett, ez is hozzájárult ahhoz, hogy búcsúztunk a vb-től."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Villa hazaküldte Ronaldót és Portugáliát
GÓLVIDEÓ! Ha nehezen is, de fontos, 1-0-s győzelmet aratott Spanyolország a szomszéd Portugália ellen a labdarúgó-világbajnokság utolsó nyolcaddöntőjében. David Villa a tornán szerzett negyedik góljával küldte haza a roppant...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu