„Ronaldinho annyit azért nem ér...”

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 29. 16:57
A Palmeiras, a Flamengo, a Bologna és a Gremio is megkörnyékezte a Milannal kegyvesztetté lett Ronaldinhót, s úgy tűnt, korábbi csapata lesz a befutó. Igen ám, csakhogy a Gremio alelnöke legutóbbi nyilatkozatában tudtára adta az olasz sztárklubnak, hogy nekik nem ér 8 millió eurót sem a 30 éves brazil világbajnok.


1998-ban kezdte profi pályafutását Ronaldinho, a már akkor is őstehetségnek tartott zsonglőr éppen a Gremióban bontogatta szárnyait. A klub szeretné, ha náluk fejezné be elismerésekben gazdag pályafutását, ám Antonio Vicente Martins alelnök szerint a csapat nem ragaszkodik mindenáron az ötlethez.

"A Gremio vezetősége nem szeretne tovább nyújtózkodni annál, ameddig a takaró ér - kezdte fejtegetését az alelnök. - Felelősségteljes gazdaságpolitikát folytatunk, ezért a nyolc millió eurót kissé sokalljuk. Fantasztikus lenne, ha Ronaldinho végül hozzánk igazolna, valószínűleg ez lenne a klub történetének legnagyobb igazolása."  

A futballista testvére és ügynöke, Roberto De Assis úgy véli, amit a Milan megkér Dinhóért, meg is kell adni, nem lehet alkudozni. Így ő sem tehet semmit testvéréért, tulajdonképpen minden az olaszok hozzáállásán múlik.

A Milan 8 millió eurót kérne az aranylabdásért, ez pontosan annyi, mint a 2011. június 30-ig szóló bére. A kérők közül egyébként a Palmeiras áll a legjobban anyagilag.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dubaj: Dinho megérkezett, Binho nem
Ronaldinhóval, de Robinho nélkül kezd meg a felkészülést a Milan a hétvégi, Cagliari elleni bajnokira Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Ronaldinho maradna a Milanban”
Csapat- és honfitársa, Thiago Silva elmondta, Ronaldinho nem menne sehova a Milanból, de csak akkor, ha rendszeres játéklehetőséghez jutna....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milan: létezik ennél jobb csatársor?
SZEZONÉRTÉKELÉS. Hétfőtől december 31-ig a SportHirado.hu 12 részes, statisztikákkal, érdekességekkel fűszerezett sorozatban tekint vissza klubhíradós topcsapatainak utóbbi fél évére, a nyári és őszi eseményekre. A sorrendet az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu