Romokban a Chelsea védelme

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 16. 23:01
Sorra veszíti el legjobb védőit az angol bajnoki címvédő Chelsea. Terry után Alex is hónapokra kiesett a sorból, meg kell operálni a brazil válogatott futballistát. A helyzet úgy áll, hogy Jeffrey Brumát is bedobhatja a mélyvízbe Ancelotti.


A Chelsea bejelentette, hogy térdoperáció miatt legfeljebb nyolc hétig nem számíthat Alex szolgálataira. Ez bizonyára újabb ráncokat varázsol Carlo Ancelotti menedzser homlokára, azok után, hogy Terryről több hónapra kell lemondania, és hogy Ashley Cole bokájával sincs minden rendben.

A Liverpool és a Sunderland elleni sima vereség után már a Stamford Bridge-en sincs kolbászból a kerítés, ki kell találnia valamit az olasz szakembernek.

A Zsirkov, Ivanovics, Bruma, Bosingwa sorral állhat fel szombaton, a Birmingham otthonában a londoni csapat. Jeffrey van Homoet Bruma, az ifjú holland középhátvéd  - aki már a válogatottban is debütált - az utóbbi időben gyatra formát mutató Ferreirát előzheti meg a rangsorban. Eddig mindössze húsz perc játéklehetőséget kapott a Premier League-ben. Szóba jöhet még Mancienne visszahívása kölcsönből, a Wolvestól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Terryt hónapokra elveszítheti a Chelsea
Alig heverte ki a Chelsea a hétvégi sokkoló 3-0-s bajnoki vereséget, az együttest könnyen lehet újabb csapás érte, a Daily Mail szerint lényegesen nagyobb a baj John Terrynél, mint ahogy először sejtették. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu