Roguy Meye Egerszegről Ankarába költözik

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 12. 12:14
Hivatalosan is véget ért a zalaegerszegi Roguy Meye átigazolási szappanoprája, hiszen eldőlt, a gaboni válogatott támadó ankarai lesz. A zalai klubvezetés megegyezett a török első osztályú együttes elöljáróival a csatár eladásáról.


Roguy Meye esetében a licit hosszúra nyúlt, s kezdetben egy fővárosi tárgyalás után a hírek 250-300 ezer euróról szóltak, amelybe a zalaiak nem mentek bele, mondván a 22 esztendős labdarúgó ennál jóval többet ér.

Már-már a tárgyalások megrekedésétől lehetett tartani, bár azt a klub elnöke, Nagy Ferenc nyomatékosította, van az a pénz, amelyért a gaboni támadó vihető, s a török fél nem is adta fel a próbálkozást. Már csupán azért sem, hiszen egyes internetes portálok szerint az Ankaraspor részéről már decemberben biztosra vették a labdarúgó érkezését.

Csank János, a ZTE FC vezetedzője ugyanakkor nem sajnálta az időt a futballistával való külön foglalkozásokra sem, de azt információink szerint ő is elismerte, Meye esetében még rengeteg munka szükséges az abszolút csúcsformába lendítéshez.

Az ügy aztán szépen lassan véget ért, vagyis új, "már használható" ajánlat érkezett, bár az összegről csupán találgatni lehet. Egyes, nem hivatalos hírek szerint a játékos 1-1,2 millió euróért váltott klubot, de az a valószínűbb, hogy ennek mintegy kétharmadáért kelt el a labdarúgó.

Roguy Meye távozásával aktuális lett a kérdés: helyére érkezik-e valaki a kék-fehérekhez? Korábban már több név is szóba került, de mindenképp szabad státuszú labdarúgó jöhetne szóba, s nem is biztos, hogy belföldről...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu