Rekordbajnok lenne a Manchester United

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 22. 10:43
Évtizedek óta dúl a csata a két szomszédvár csapatai között, nem is meglepő, hogy az augusztusi szezonkezdet előtt is szóba kerül, ki a jobb: a Manchester United vagy a Liverpool FC? Természetesen a két klub futballistái saját maguk mellett érvelnek, Darren Fletcher például azt hangoztatja, mindennél többet jelentene a Vörös Ördögök számára, ha megnyernék a következő pontvadászatot. Ezzel ugyanis a ManU lenne Anglia rekordbajnoka, éppen a Poolt megelőzve...


 

A két klub egyformán 18 elsőségnél jár, vagyis a következő aranyéremmel az örökranglista élére kerülne. Természetesen az Old Traffordon azt remélik, hogy a Premier League-et tizenegyszer megnyerő együttes lesz a rekordbajnok.

„Rengeteget jelentene a klub és természetesen a szurkolótábor számára, ha Anglia legsikeresebb csapata lenne a Manchester United! Mindenki imádta, amikor beállítottuk a Liverpool csúcsát, annak megjavítása tovább fokozná az örömöt” – jelentette ki Darren Fletcher, aki éppen az Egyesült Államokban készül társaival a következő szezonra.

A Premier League hamarosan eléri 20. születésnapját, azt azonban már most kijelenthetjük, a ManU számít az első két évtized legjobbjának. Sir Alex Ferguson irányításával a csapat tizenegyszer diadalmaskodott, beérve az aranyra 1990 óta hiába áhítozó Vörösöket. A legutóbbi szezonban azonban a Chelsea győzött a Man. United előtt…

„Természetesen valamennyi játékos csalódottan vette tudomásul az eredményt. De visszavágunk! A rutinosabb játékosok már számos hasonló dolgot éltek át, nyertek és el is veszítettek már bajnokságokat. Tudják, mit kell tennünk ahhoz, hogy visszaszerezzük az elsőséget. Tudják, mit jelent az a helyzet, amikor hétközben haza kell térni egy Bajnokok Ligája-mérkőzésről, majd szombaton délben már az Evertonnal csatázunk a pontokért…” – tette hozzá a skót válogatott csapatkapitánya.

Tény, több rendkívül rutinos harcos (Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Paul Scholes és Gary Neville) is a manchesteri keret tagja, de sokak szerint éppen az idősödés leget a gátja a további jó szereplésnek.

„Hatalmas a tapasztalatuk, olyanok is sokat tanulhatnak tőlük, mint én, vagy John O’Shea, Wes Brown vagy Wayne Rooney.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu