Real-Milan: Megvan, kitől fél Mourinho

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 18. 17:49
BEHARANGOZÓ! Rangosabb párharcot keresve sem találnánk, a világ két legsikeresebb futballklubja ütközik meg kedd este a Bernabéuban, egy év után ismét Real-Milan a BL-csoportkörében! Az egyik oldalon Özil, Ronaldo és Higuaín, a másikon Ronaldinho, Pato és Ibrahimovic, a sztárparádé tűzijátékkal garantált! Mourinhót csak egyvalakitől tart igazán...


José Mourinhót nem izgatja különösebben Massimiliano Allegri taktikája, és az a provokatív kijelentése, miszerint lehet, hogy hat csatárral áll fel csapata kedd este a Bernabéuban.

"Tőlem tíz csatárral is játszhatnak, a lényeg, hogy ne legyen a pályán Inzaghi. Csak tőle félek" - mondta a portugál. Vajon bóknak szánta? Aztán rátért Ibrahimovicra...

"Nem az egyes játékosokra, hanem a csapatra koncentrálunk, de Ibra az más. Olaszországban ismerik, Spanyolországban viszont nem tudják, milyen az igazi Ibra. Én tudom. Nem lesz vele könnyű dolgunk."

Mourinho 75. BL-meccsén az a Pedro Proença lesz a játékvezető, aki pályafutása során már háromszor kiállította honfitársát. "Nekem mindegy, ki vezeti a találkozót, ha az UEFA alkalmasnak találja, akkor alkalmasnak találja. Nem lesz különleges meccs a 75., ha nyerünk, akkor is szerda jön, ha kikapunk, akkor is."

Megerősítette, szeretné, ha a klub egyik legendája, Zinedine Zidane is ott ülne vele a padon, de ebben a témában nyilatkozni nem az ő kompetenciája, hanem Florentinóé. Kakáról már szívesebben beszélt.

"Sokan elfelejtették, mennyire hiányzik is nekünk Kaká, biztos vagyok benne, hogy ha visszatér, ő jelenti a különbséget. Remélem, hogy a nyolcaddöntőben már játszhat a BL-ben."

Újfent megbizonyosodhattunk róla, Mourinhónak nincs kisebbségi komplexusa:

"Köszönöm Gallianinak azt, amit Florentinónak mondott rólam." Arra a kérdésre, hogy mik voltak a Milan tar sportvezetőjének a szavai,  így felelt: "Kösz, hogy elhoztad Mourinhót Madridba".

Megnyugtató hír a Real szurkolói számára, hogy rendbe jött Sergio Ramos jobb térde (még a spanyol válogatottnál húzódott meg belső szalagja). Arbeloa tehát leül a padra, egyéb változás nem várható a szombati, Málaga elleni kezdőhöz képest.

Allegri mester már eldöntötte, hogy Ronaldinho a két csatár mögötti "fantasistát" játszik majd, a kezdőcsapatot is tudja, egy kivétellel, Thiago Silva tökéletes felépüléséért még el kell mondania egy imát hétfő este. Bonera ugorhat be a helyére végszükség esetén. Robinho egész egyszerűen nem fér be. A Cagliari korábbi edzője további hangzatos kijelentéseket nem tett, de azért mesélt egy kicsit a várakozásairól:

"Rendkívül fontos pontokat szerezni ebben a szakaszban, különben jön az utolsó két forduló és benne leszünk a pácban. Taktikailag komoly kihívás lesz. De a végén csakis egy valami számít: a teljesítmény. Ronaldinho nagyon jól vizsgázott a csatárok mögött. Bízom benne, hogy mindenki feláldozza magát a csapat oltárán. Nem Mourinhóval akarok harcolni, ez csapatjáték. Próbálja saját képére formálni a csapatot, azt gondolom, a Real egy nagyon kemény ellenfél lesz."

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
REAL MADRID-MILAN KEDD 20:45
Santiago Bernabéu Stadion, vezeti:  Pedro Proenca (portugál).

REAL MADRID: Casillas - Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo - Khedira, Alonso - Ronaldo, Özil, Di María - Higuaín. Vezetőedző: José Mourinho.

MILAN: Abbiati - Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Ronaldinho - Pato, Ibrahimovic.  Vezetőedző: Massimiliano Allegri.

A TAVALYI MECCS (REAL-MILAN 2-3 ÖSSZEFOGLALÓJA)

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu