REAC: közös megegyezéssel szerződést bontottak Balaskó Ivánnal

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 26. 13:03
Megvan az újabb következménye a rákospalotaiak gyenge szereplésének: a télen a sereghajtó pozíciójában álló klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Balaskó Ivánnal. Mint azt Kutasi Róbert klubigazgató elmondta: a döntésnek elsősorban szakmai okai voltak. A nyári REAC-keretből már nem tagja a csapatnak Hajnal Róbert, Nagy Tamás sem, és szerződést bontottak Horváth Ádámmal, Tandari Tamással is.


Ugyancsak a REAC-cal kapcsolatos hír, hogy úgy tűnik, új vezetőedző után kell néznie a klubnak. Mint ismert, az Aczél Zoltánnal történt szerződésbontást követően a korábbi pályaedző, Nagy Sándor irányította a csapatot az MTK elleni találkozón. Nagynak azonban nincs pro licence, bár már beiratkozott a jövő évi tanfolyamra.

Emiatt a klub kérvényezte az MLSZ-től, hogy kivételesen engedélyezze Nagynak a tanfolyam elvégzéséig is a vezetőedzői feladat betöltését. Bár írásban még nem érkezett erre válasz, a szövetség főtitkára, Elbert Gábor szóban közölte, hogy a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak, s nem kivételeznek senkivel sem. Ez viszont azt jelenti, hogy a REAC-nak szerződtetnie kell egy pro licences szakembert a csapat kispadjára.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu