KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KUTASI_ROBERT"
Győzelemmel emlékezett a REAC 2012. március 3. 15:49 A REAC 4-1-es győzelemmel emlékezetett tragikusan elhunyt klubigazgatójára, Kutasi Róbertre a labdarúgó NB II 17. fordulójában. A Kazincbarcika már a második percben hátrányba került Nyerges Krisztián büntetőjével, majd a második félidőben hét perc alatt háromszor is betaláltak a rákospalotaiak. Kutasi csütörtök délután lett öngyilkos azt követően, hogy csapata hat egykori és jelenlegi játékosát letartóztatták bundázás vádjával.
 
„A labdarúgás őrültje volt” 2012. március 2. 12:03 Nem csak a REAC, az egész magyar labdarúgás rengeteget vesztett Kutasi Róbert halálával – mondták a SportHirado.hu-nak korábbi munkatársai, akik egyaránt szavahihetőségét, megbízhatóságát emelték ki az egykori sportvezetőnek. A bundabotrány végzett vele, ami ellen már 1990-ben tenni akart.
 
Öngyilkos lett a REAC klubigazgatója 2012. március 2. 09:11 Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója a bundabotrány hatására omlott össze. A szomorú hírt a másodosztályú csapat hivatalos honlapján közölte.
 
REAC: a Fradi edzőjével is tárgyaltak a klubvezetők 2008. december 9. 14:35 Folynak az egyeztetések Rákospalotán arról, hogy ki lesz az NB I 16. helyén álló csapat vezetőedzője a tavaszi idényben.
 
REAC: közös megegyezéssel szerződést bontottak Balaskó Ivánnal 2008. november 26. 13:03 Megvan az újabb következménye a rákospalotaiak gyenge szereplésének: a télen a sereghajtó pozíciójában álló klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Balaskó Ivánnal. Mint azt Kutasi Róbert klubigazgató elmondta: a döntésnek elsősorban szakmai okai voltak. A nyári REAC-keretből már nem tagja a csapatnak Hajnal Róbert, Nagy Tamás sem, és szerződést bontottak Horváth Ádámmal, Tandari Tamással is.
 
Lisztes Krisztián aláírt a REAC-hoz 2008. július 22. 11:51 A REAC labdarúgócsapatánál folytatja szereplését Lisztes Krisztián. A volt válogatott középpályás egy évre szóló amatőrszerződést írt alá a rákospalotaiakkal, ami azt jelenti, hogy fix alapfizetése nincsen, prémiumot viszont kap.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu