Premier League: nem súlyosbította az FA Danny Guthrie eltiltását

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 17. 18:11
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) szerdán közzétette, hogy nem súlyosbítja a Newcastle United középpályásának, Danny Guthrie-nak hárommérkőzéses eltiltását. A 21 éves futballista a szombati Hull City elleni 2–1-es vereséggel végződött mérkőzésén szállt bele hátulról a Tigrisek csatárába, Craig Faganbe, akinek az eset következtében eltört a bal lába.


 

 

 

Az FA közölte, hogy hiába a fellebbezés a három mérkőzésre szóló eltiltás ellen, nem áll jogkörében tovább növelni a piros lapok után automatikusan járó büntetést.

 

Az egyik szóvivő elárulta, a szövetség fontolgatja az eltiltásokra vonatkozó szabályzatának kibővítését, hogy a különböző szabálytalanságok után kiosztott piros lapok elbírálásában különbséget lehessen tenni és más-más módon lehessen szankcionálni.

 

A teljes történethez tartozik, hogy Ben Thatcher, a Manchester City futballistája 2006-ban 8 mérkőzésre szóló eltiltást, plusz 15 találkozóra szóló kétéves felfüggesztett büntetést kapott az FA-től a Portsmouthban szereplő Pedro Mendesnek okozott súlyos sérülésért.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu