Pontot szerzett a Baja az ETO pályáján

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 28. 19:34
A vendégek a második félidő közepétől vezetettek, de a végén gólt kaptak, így 1-1-es döntetlennel zárult a Győri ETO II-Baja találkozó a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 8. fordulójában.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 8. FORDULÓ:
Győri ETO II – Baja 1-1(0-0)
Gyirmót, 100 néző. Vezette: Gyarmati II. (Pető, Varga G.)
Győri ETO II: Molnár P. – Dorogi, Tóth M., Zámbó, Vető – Copa, Lappints (Kiss Sz.), Berde (Klement 70.), Sánta (Frick 70.) – Cseri, Gál A., Vezetőedző: Klement István
Baja: Viniczai – Sztojanovic, Mitasz, Gyenei, Rozsi – László (Késmárki 90.), Trucz, Lógó, Kohány (Papp 56.)– Da Silva (Hernády 78.), Nagy E., Vezetőedző: Goretich Gábor
Gólszerző: Dorogi (84.) ill.Nagy E. (67.)
Sárga lap: Copa (41.), Berde (68.) ill. Gyenei (47.)

Eseménytelen első félidőt láthatott az a közel száz néző – rendezőkkel együtt – aki kilátogatott a Győri ETO B – Baja mérkőzésre az NB II Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában.

 

Mindkét együttes küzdött, ám rendkívül pontatlanul játszott, és egy komolyabb helyzetet sem tudott kidolgozni az ellenfél kapuja előtt. A vendégegyüttes állt közelebb a gólszerzéshez, ám a távoli lövések nem okoztak különösebb gondot Molnárnak.

 

A második félidő elején az ETO irányította a mérkőzést és jövel többet is birtokolta a labdát, mint a bajaiak. A folytatásban felélénkült a látogatók játéka is és a mérkőzés 67. percében Nagy Előd révén a vezetést is megszerezték. Lógó indította szépen a védők mögé befutó Nagyot, aki Tóth szorításában lőtt nyolc méterről laposan Molnár kapujába (0-1).

 

A találkozó vége felé már úgy tűnt, hogy megszerzi a győzelmet a bajai együttes, ám a 84.percben Dorogi találatával egyenlíteni tudtak a hazaiak: Copa jobb oldali beadása után Kiss passzolt Dorogihoz, aki öt méterről lőtt laposan a kapuba (1-1).

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu