Pontos volt Németh Krisztián az AEK-ben

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 1. 18:20
Izgalmas és fordulatos meccsen 2-2-re végzett az Ergotelisz vendégeként az AEK Athén a görög labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A vb-bronzérmes U20-as válogatott oszlopa, Németh Krisztián kezdett, szinte végig a pályán volt, és nem is játszott rosszul.


Bár csak egy pontot szerzett a fővárosi sárga-fekete együttes, és Németh Krisztián nem szerzett gólt, összességében megfelelően teljesített és teljes koncentrációra késztette a hazai védőket a 85 percet pályán töltő magyar csatár.

Az első vendéggólnál előle fejelte a kapuba Manduca a labdát - ha nincs a csapattárs, akkor ő pofozza hálóba a játékszert -, a második félidő közepén pedig a tizenhatoson belül rántották le, ám tévesen nem ítélt tizenegyest a bíró. A hajrában Németh a balösszekötő helyén egy védővel a nyakán lépett ki, de gurítását hatalmas reflekszel védte az Ergotelisz kapusa.

Az AEK ezzel a döntetlennel e pillanatban 12 pontos és a hetedik, az Ergotelisz egy egységgel többet gyűjtve a hatodik. A tabellát az Olympiakosz-Panathinaikosz kettős vezeti.

GÖRÖG LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, 9. FORDULÓ:
Ergotelisz-AEK Athén 2-2 (0-1)
Gólszerző: Leal (51., 71.), ill. Manduca (21.), Blanco (84. - 11-esből)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu