PL: Gyenge felállás miatt pénzbüntetés!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 18. 17:12
Az Angol Labdarúgó-liga precedensértékű döntése értelmében huszonötezer fontos bírságot kell fizetnie a Wolverhampton Wanderersnek azért, mert a B-csapattal állt ki december közepén a Manchester United elleni idegenbeli bajnokin.


Akkor a Wolves ír menedzsere, Mick McCarthy tíz helyen változtatott a Tottenham elleni győztes kezdőcsapathoz képest, amelyből egyedül Hahnemann kapus maradt hírmondónak. A december 15-i, keddi találkozót játszi könnyedséggel, 3-0-ra nyerte az MU.

A szakember - aki vélhetően a Burnley elleni hétvégi hazai találkozóra pihentette legjobbjait, és be is jött neki, 2-0-ra győzött csapata - azzal védekezett, úgy ítélte meg, ez volt a legjobb felállás, és ez szíve-joga.

A Premier League illetékesei közleményükben tudatták, különleges esetről van szó, amely több helyen is a szabályzatba ütközik. Egyúttal felhívták a figyelmet arra, a jövőben sokkal szigorúbb büntetésekre lehet számítani hasonló vétség esetén.

A klub elfogadta a döntést, McCarthy is örül annak, hogy lezárták az ügyet. A Manchester Unitedet tavaly kísértetisen hasonló ügy végén nem szankcionálták, a BL-döntőt megelőzően a Hull ellen küldte fel a pályára a B-csapatot Sir Alex Ferguson. 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu