KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WOLVERHAMPTON_WANDERERS"
Ezt alaposan elbaltázta az Arsenal 2011. december 27. 17:59 VIDEÓK! A Premier Leaue 18. fordulójában tovább folytatódott a csillaghullás, a Chelsea, a Manchester City és a Liverpool után az Arsenal is megbotlott. Az Ágyúsok 1-1-es döntetlenre voltak csak képesek az alsóházi Wolverhampton ellen úgy, hogy az Emiratesben csupán egyetlen vendégkísérlet talált kaput.
 
Szép gólokkal menetel az Everton - videó 2011. április 9. 15:37 VIDEÓ! Negyedik győzelmét aratta utolsó hat bajnokiján az Everton, amely a kiesőjelölt Wolverhampton Wanderers otthonában egy félidő alatt döntött a Premier League 32. fordulójának nyitómérkőzésén.
 
Visszatért Bale, botlott a Spurs 2011. március 6. 19:16 Újabb fontos pontokat hullajtott el a Tottenham Hotspur, amely a blackpooli vereség után most döntetlenezett a kiesőjelölt Wolverhampton otthonában, a Premier League 29 fordulójában. Defoe duplájával, majd Pavljucsenko találatával is vezetett a Spurs, de a sors igazságot szolgáltatott a végén, Fletcher kései góljával alakult ki az igazságos végeredmény három perccel a rendes játékidő letelte előtt. Maradt az ötödik helyen a londoni sztárcsapat.
 
Feltámadt a Liverpool! 2011. január 22. 15:40 VIDEÓ! Megtört a jég, első győzelmét szerezte Kenny Dalglish kinevezése óta a Liverpool, amely rég látott szép játékkal magabiztosan győzött a kiesőzónában tanyázó Wolverhampton otthonában a Premier League 24. fordulójának nyitányán. A Fernando Torres duplájával és Raúl Meireles gyönyörű kapásgóljával 3-0-ra nyerő Vörösök ezzel megszakították ötmérkőzéses idegenbeli bukószériájukat és megkezdték a felzárkózást a tabellán.
 
Chelsea, Liverpool: van lejjebb 2011. január 5. 22:50 VIDEÓ! Nulla. Összesen ennyi pontot szerzett a sereghajtó Wolverhampton és a gyengélkedő Blackburn otthonában a Chelsea, illetve a Liverpool a Premier League 22. fordulójában. A Kékek 1-0-ra égtek meg a Molineux-ban, míg a Vörösök 3-1-re kaptak ki az Ewood Parkban, így akár csütörtökön páros edzőbuktatástól lehet hangos az angol sajtó. Örülhet viszont a Man. United, hiszen összes riválisa (így a Tottenham is) ponto(ka)t veszített!
 
Nyert a Bolton és ötödik a PL-ben! 2010. december 12. 16:22 A lefújás előtt két perccel szerzett Stuart Holden-góllal 2-1-re győzött és a tabella ötödik helyére kapaszkodott fel a Bolton a Premier League 17. fordulójában.
 
Bébé betalált, de Chicharito az MU hőse 2010. október 26. 22:52 VIDEÓ! A 90. percben szerzett Javier Hernández-góllal megúszta a túlórát és a legjobb nyolc közé jutott az Angol Ligakupában a Manchester United, amely 3-2-re verte a Wolverhampton Wandererst az Old Traffordon kedd este. Az unalmas első félidő után a másodikban az először kezdő Bébé, majd Pak Dzsi-Szung góljára még válaszoltak a Farkasok, de a bombaformában lévő, csereként a hajrára beálló mexikói találatára már nem tudtak.
 
Wolverhamptonba igazolt Stephen Hunt 2010. június 22. 16:40
 
A 94. percben döntött Bendtner! 2010. április 3. 17:57 VIDEÓ! Három ponton belülre került a nagy hármas (Chelsea, MU, Arsenal) a Premier League-ben, miután az Ágyúsok óriási szenvedés árán legyőzték a kiesőjelölt Wolverhamptont hazai pályán szombat délután. Egészen a 94. percig kellett várnia a gólig (pedig az Arsenal az utolsó félórában emberelőnyben játszott), a dán csatár Nicklas Bendtner találata után hangorkán tört ki az Emiratesben.
 
Drogba és Fabregas döntött, sírhat az MU 2010. február 20. 17:55 A bajnoki aranyra hajtó Chelsea a Wolverhampton Wanderers otthonában, az Arsenal a Sunderland vendéglátójaként használta ki a Manchester United szombati botlását a Premier League-ben. Mindkét csapat kétgólos győzelmet aratott, miközben a Vörös Ördögök 3-1-re kikaptak az Everton otthonában! Didier Drogba duplázott a Molineux-ban, Nicklas Bendtner és Cesc Fabregas talált be az Emirates-ben. Négy pont a Kékek előnye a bajnokságban!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu