Pepe Reina kellene Fergusonnak

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 26. 14:02
Ez lenne az adott átigazolási időszak egyik szenzációja, annyi szent!!! A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson ugyanis megtalálta a pénteken 40. születésnapját ünneplő Edwin van der Sar utódját. A Manchester United főnöke azt szeretné, ha az ősi ellenfél spanyol klasszisa, Pepe Reina örökölné a holland ikon helyét.


 

Egészen elképesztő a skót tréner elképzelése, hiszen maga is jól tudja, a két csapat között ádáz rivalizálás zajlik, a szurkolótáborok cseppet sem szeretik és tisztelik egymást. Jól mutatja az ellenséges hangulatot, hogy a két klub között 1964 (!!!) óta nem köttetett átigazolási ügylet. Persze, jól tudjuk, a jelenleg az MU-t erősítő Michael Owen is szerepelt a Vörösöknél, de kitérővel került mostani munkaadójához.

Ferguson évek óta keresi Van der Sar utódját, többtucat név merült föl. Eddig még nem olvashattuk Pepe Reina nevét, de most ennek is eljött az ideje. A manchesteri főnök úgy érzi, reális esély mutatkozik az üzletre, a világ- és Európa-bajnok kapus ugyanis elégedetlen csapata mostani szereplésével. Tény, a Pool most csak a tabella hátsó régióban található, de nem olyan nagy a lemaradása. A spanyol futballistát pedig kedvelik a társak és a drukkerek, ez fordulna meg gyökeresen, ha a Vörös Ördögökhöz menne.

Bizonyára az új liverpooli tulajdonosok is ismerik az ellenségeskedés történetét. Meglepő lenne, ha magukra haragítanák a drukkereket azzal, hogy eladják egyik az egyik kulcsembert az MU-nak. Persze, láttuk már olyan példát, hogy valaki az FC Barcelonától igazolt közvetlenül a Real Madridhoz…

KÖZVETLEN ÁTIGAZOLÁSOK A KÉT KLUB KÖZÖTT:
Időpont Név Addigi csapat Új csapat
1912. augusztus Tom Chorlton Liverpool Manchester United
1913. november Jackie Sheldon Manchester United Liverpool
1920. szeptember Tom Miller Liverpool Manchester United
1921. május 21. Fred Hopkin Manchester United Liverpool
1929. február Tommy Reid Liverpool Manchester United
1938. január Ted Savage Liverpool Manchester United
1938. november Allenby Chilton Liverpool Manchester United
1954. február Thomas McNulty Manchester United Liverpool
1964. április Phil Chisnall Manchester United Liverpool

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu