Pazzini mentette meg az Internazionalét

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 21. 23:27
Kis híján leégette magát az Internazionale, amely Genfben szenvedett ki 2-2-es döntetlent a több mint egy órán át emberhátrányban játszó Olympiakosz Pireusz ellen. A kék-feketéket Giampaolo Pazzini mentette meg két hajrában szerzett találatával.


 

Felkészülési mérkőzés:
INTERNAZIONALE-OLYMPIAOSZ PIREUSZ 2-2 (0-0)
INTER: Júlio César - Zanetti, Samuel (Ranocchia, 51.), Chivu (Faraoni, 74.) - Jonathan (Pandev, 46.), Thiago Motta, Cambiasso (Criseting, 91.), Obi - Álvarez (Pazzini, 46.), Milito, Castaignos (Santon, 64.).

Nem játszott: Castellazzi, Orlandoni (kapusok), Caldirola. 
Gólszerző: Pazzini (76., 88.), ill. Fejsa (46.), Modesto (67.)
Piros lap: Mellberg (29.) - Olympiakosz 

Célegyenesébe érkezett az Inter felkészülése is az egy hét múlva rajtoló bajnokság előtt. Vasárnap görög ellenféllel futballozott Gian Piero Gasperini alakulata - nem igazán sok sikerrel.

A 29. percben Olof Mellberget második sárgával kiállította a bíró, ettől függetlenül a hellének domináltak. Az első félidőben még nem esett gól, a másodikat viszont ezzel kezdték - a görögök. Fejsa talált be szabadrúgásból, majd bő húsz perccel később Modesto toldotta meg az emberhátrányban futballozók előnyét.

Az Inter ekkor kapcsolt, pontosabban Pazzini szállt be jó ütemben a kispadról a szünetben: nem sokkal később szépített, a lefújás előtt pedig ki is egyenlített. A Sampdoria korábbi csillaga a hosszabbítás pillanataiban mesterhármast érhetett volna el, ám hibázott, így maradt az iksz.

Az Inter augusztus 28-án odahaza, a Lecce ellen kezdi meg Serie A-szezonját. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu