Paulo Sousa fejelt - egy újságírót

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 15. 14:11
Nem mindennapi közjáték vezeti fel a hétvégi labdarúgó NB I-et, hiszen Paulo Sousa egy barátságos meccsen lefejelt egy újságírót. A Nemzeti Sport azt állítja, hogy a Videoton mestere előbb megrúgta, majd összeugrott Borbola Bencével - az edző mindent tagad, az újságíró feljelentést tett.


Egy szerda esti barátságos meccsnek az lett a vége, hogy Paulo Sousa, a Videoton mestere lefejelte a Nemzeti Sport újságíróját, Borbola Bencét, amiért az rendőrségi feljelentést tett - állítja a Nemzeti Sport.

Barátságos mérkőzést rendeztek szerda este Felcsúton, a Puskás Akadémia és a Four Four Two magazin vegyes csapata a Nemzeti Sport együttese ellen játszott, aztán a történet és a találkozó is barátságtalan véget ért.

A második félidő elején, 5-1-es állásnál a hazai csapatot erősítő Paulo Sousa hátulról felrúgta Borbola Bencét, a Nemzeti Sport újságíróját, aki visszarúgott. A két fél összeugrott, majd kölcsönös szitkozódás után a Videoton mestere lefejelte a zsurnalisztát, akinek fejét három öltéssel varrták össze.

Az újságíró rendőrségi feljelentést tett, az eset után az NS csapata levonult a pályáról. Az edző nem érti a dolgot - szerinte szándékosságról nem volt szó, egyszerűen egy ütközés történt, miután valaki megsérült. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu