KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAULO_SOUSA"
Paulo Sousa a BL-ben bizonyíthat 2014. május 29. 11:47 A portugál Paulo Sousa a Basel labdarúgócsapatánál folytatja vezetőedzői pályafutását.
 
Sousa váltja Egervárit? 2013. október 14. 12:22 Spanyol sajtóértesülések szerint a magyar válogatott irányítását az NB I-ben már a Videotont sikeresen vezető portugál Paulo Sousa veszi át, miután a katasztrofális, 8-1-es vereséggel végződött holland-magyar világbajnoki selejtező után Egervári Sándor lemondott a szövetségi kapitányi posztról.
 
Sousa csapata ellen az ETO a BL-ben! 2013. június 24. 12:32 A Maccabi Tel-Aviv lesz a magyar bajnok Győri ETO FC labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. Nem tűnik könnyű feladatnak az izraeli bajnok kiejtése, kaphatott volna könnyebb ellenfelet is az ETO, de egy szerb vagy horvát riválissal talán még nehezebb dolga lett volna.
 
Sousa már mer továbbjutásról beszélni 2012. október 26. 00:31 A Sporting elleni győzelem után Paulo Sousa még kerülte a továbbjutással kapcsolatos kérdéseket, a Basel legyőzése után azonban kimondta: a Videoton komoly lépést tett afelé, hogy továbblépjen az Európa-liga G-csoportjából. A svájciak edzője a fehérvári kapust, Mladen Bozsovicsot méltatta.
 
Angliából csábítják Paulo Sousát?! 2012. október 8. 16:37 A Videotonnal az Európa-ligában remeklő portugál vezetőedző, a játékosként kétszeres BL-győztes Paulo Sousa a Blackburn egyik titkos favoritja a menedzseri posztra - értesült a brit The Independent című lap hétfőn.
 
Sousa: Versenyképesek vagyunk 2012. szeptember 21. 09:22 Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese a 3-0-ás vereség ellenére csütörtök este a Genk otthonában megmutatta, hogy a legjobbakkal is felveszi a versenyt az Európa Ligában. Megtört a fehérváriak hatmeccses veretlenségi sorozata, 520 perc után kaptak gólt az El-ben. Egy negatív széria azonban tart, 300 perce nem találtak be...
 
Vidi-Eger, Sousa az öltözőbe sem mehet 2012. augusztus 15. 11:25 Paulo Sousa csak a lelátóról nézheti tanítványait, és az öltözőbe sem mehet be a szombati, Eger elleni bajnoki alatt - derül ki az MLSZ keddi közleményéből.
 
Paulo Sousa hazugnak nevezte kollégáját 2012. augusztus 7. 08:42 László Csaba komoly kritikát fogalmazott meg Paulo Sousával szemben, amit a Videoton mestere nem tűrt, és alaposan visszaszólt. A portugál tréner egyenesen odáig ment, hogy hazugnak nevezte a litván szövetségi kapitányt.
 
Sousa: "Nagyot csalódtam Egerváriban!" 2012. február 14. 09:35 Paulo Sousa, a Videoton FC vezetőedzője korábban csalódott Egervári Sándorban - a portugál edző többek között ezzel magyarázta, hogy elmaradt közte és a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya között a kézfogás a repülőtéren. Az eset nagy visszhangot váltott ki a sportsajtóban.
 
Győrben is megégett Sousa és a Vidi 2011. október 23. 17:51 Dudás Ádám korai góljával a Győr legyőzte a Videoton az NB I 13. fordulójának vasárnapi rangadóján. Az ETO az első félidőben jobban, hatékonyabban játszott, a második félidőben viszont teljesen átadta a területet a bajnoknak, amely bár támadott igazi veszélyt és komolyabb helyzeteket nem tudott kialakítani. A hazaiak tapadnak a Debrecenre, míg a fehérváriak zsinórban második meccsüket bukták el és hátrányuk 15 pontra nőhet az éllovas mögött.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu