Öt hónapot csúszhat a Chelsea-MU

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 21. 16:30
Május közepén rendezhetik meg a vasárnap elhalasztott Chelsea-Manchester United szuperrangadót. A sűrű program miatt korábbi időpontra egyszerűen nem tudják kitűzni a mérkőzést.


A havazás miatt lefújták vasárnap a várva várt Chelsea-Manchester United Premier League-derbit, és a döntéshozók először talán nem is sejtették, hogy mekkora bonyodalmak lesznek az új dátum kijelöléséből.

Angliában ugyanis nem tartanak téli szünetet, és a mostoha időjárás miatt az is előfordulhat, hogy további meccseket kell elnapolni.

Januárban ráadásul megkezdődnek az FA-kupa küzdelmei, ami önmagában is nehezítő tényező, és mivel döntetlen esetén újrajátszás következik, a helyzet tovább romolhat.

A két csapat a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben is érdekelt, ráadásul négy különböző héten játsszák le mérkőzéseiket, ami megint csak ellehetetleníti az előretervezést.

Így mindössze május 17-e és 18-a marad szabadon, azaz megeshet, hogy öt hónapot kell várni a találkozó pótlására.

Mivel május 7-én Manchester United-Chelsea összecsapást rendeznek (ha semmi nem jön közbe…), lényegében rájátszásban dönthet a két csapat a bajnokság kimeneteléről.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu