„Összetörték az álmaimat!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 4. 10:09
Padlóra került Kevin Kuranyi. A Schalkéval idén nagyszerűen teljesítő csatárt ugyanis kihagyta Joachim Lőw a németek világbajnoki keretéből. A kiváló támadó nem érti az egészet és arról beszél, hogy összetörték álmait. Joachim Löw szövetségi kapitány taktikai okokra hivatkozott.


Teljesen kikészült Kevin Kuranyi. Úgy tűnik, a 28 éves válogatott futballista idén lemarad a Bundesliga-elsőségről, mi több a labdarúgó-világbajnokságról is. Ráadásul 2006 után másodjára - akkor Jürgen Klinsmann „dobta” az utolsó pillanatban. Hihetetlen pechje van a játékosnak. 

„Gyerekkorom óta az az álmom, hogy labdarúgóként ott lehessek egy világbajnokságon - írta Kuranyi saját honlapján. - Nos, ez már másodjára nem sikerül. Összetörték az álmaimat!”

A csatár idén 18 gólt lőtt a gelsenkircheniek színeiben, ez pedig egyéni rekord. Ám Lőw hiába hívta be újra a Nationalelfbe,most mégis hátat fordított neki. Ami persze szíve joga, hiszen ő a felelős egy személyben, kiket visz ki Dél-Afrikába.

„A válogatottól való 2008-as eltiltása nem játszott szerepet abban, hogy nem válogattam be Kevint - ezt már a szövetségi kapitány nyilatkozta egy közleményben . - A döntésemet kizárólag a többi edzővel folytatott megbeszélés és egyeztetés után hoztam meg, egyszerűen mert taktikailag nem fért bele a képbe.”

Miután Kuranyit 2008 októberében nem nevezte a kapitány az oroszok elleni vb-selejtezőre, a csatár a szünetben szó nélkül elszökött a dortmundi stadionból. 

„Tudom, hogy hülyeséget csináltam, de azóta már mindenkitől elnézést kértem és beleadtam apait-anyait a pályán is. Sajnos ez nem volt elég - fejezte be Kuranyi, aki 52 meccsen 19 gólt szerzett a nemzeti csapatban.

Érdekes, de a beválogatott Lukas Podolski, Miroslav Klose, Mario Gómez hármas összesen 15 gólig jutott a bajnokságban...

A németek a D-csoportban Szerbia, Ghána és Ausztrália ellen vitézkedhetnek, Löw csütörtökre ígérte a 30 fős bő keretét, amit azután június 1-ig lecsökkent 23-asra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu