Őrületes meglepetés az FA-Kupában!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 8. 20:29
A labdarúgó FA-kupa 3. fordulójának szombat esti mérkőzése tartogatta a játéknap legnagyobb meglepetését: a Premier League-ben szereplő Newcastle United ugyanis 3-1-re kikapott - ezzel természetesen ki is esett - a negyedosztályú Stevenage-től.


 

FA-KUPA, 3. forduló:
Stevenage (IV.)-Newcastle United 3-1 (0-0)
Gólszerző: Williamson (50. - öngól), Bostwick (55.), Winn (91.), ill. Barton (89.)
Piros lap: Tiote (71. - Newcastle)   

Gól nélküli első félidőt követően egy öngóllal szerzett vezetést a kiscsapat, Laird távoli kísérletébe tette bele a fejét a Kádár Tamást helyettesítő Williamson, a labda pedig védhetetlenül vágódott a hálóba - Krul a másik irányba ment el, nem tehetett a gólról.

A bajt tetézte, hogy nem sokkal később Bostwick bombázott messziről a kapuba, a jobb kapufáról védhetetlenül pattant a hálóba a labda. 

Alighogy beállt, Tioté a 71. percben csúnyán beleszállt ellenfelébe, ezért tíz percnyi futball után mehetett is zuhanyozni. A Newcastle képtelen volt felpörögni, s bár Barton 25 méterről hatalmas gólt ragasztott a jobb felsőbe, rá két percre - már a hosszabbításban - a Stevenage feltette a pontot az "i"-re. 

Hatalmas meglepetés! 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
FA-kupa-körkép: Gera Zoli gólt lőtt
Szombaton 26 mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó FA-kupa. A világ talán legpatinásabb sorozatának 3. fordulójában több Premier League-ben szereplő csapat is fellépett, amelyek közül a Sunderland mindenki döbbenetére odahaza...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenalon is kifogott a hősies Leeds
VIDEÓ! Azok után, hogy tavaly búcsúztatta a Manchester Unitedet, szombaton mindössze néhány percre volt az újabb világraszóló bravúrtól a másodosztályú Leeds, amely 1-1-es döntetlent játszott az Arsenal otthonában az FA-kupa 3....
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu