Oli Kahn veszi át a Schalke irányítását?

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 11. 17:08
Úgy látszik, megunta a tétlenséget Oliver Kahn, a Bayern München és a német labdarúgó válogatott egykori kapushatalmassága. Német értesülések szerint elképzelhető, hogy a szőke hálóőr veheti át a napokban kiebrudalt Andreas Müller helyét a Bundesligában jelenleg nyolcadik helyén szerénykedő Schalke sportigazgatói posztján.


Képzeljék el Oliver Kahnt nyakkendőben, aktatáskával a kezében. Semmi törülköző, semmi vizesflakon, semmi kapuskesztyű. Fura, az biztos, márpedig ezt rebesgetik Némethonban. Állítólag a profi pályafutásától 2008 nyarán végleg visszavonuló fenomén neve felmerült - a Schalke csapatánál.

 

Ez is meglepő, de így van. A Bayern Münchennel nyolcszor bajnokságot nyert Kahnról - 557 bajnoki meccsen szerepelt a bajor alakulat színeiben - senki nem tudta volna elképzelni, hogy egy másik egyesülethez igazol - még akkor sem, ha már nem lesz aktív.

 

Ugyanakkor Uli Hoeness, a bajorok sportigazgatója örömmel fogadná új kollégáját.

 

„Nincs ebben semmi kivetnivaló, sőt! - kezdte a tar fejű elöljáró. - Azt hiszem, kevés olyan ember létezik, aki rutin, talpraesettség és szakmai alázat terén felvenné a versenyt Olival. Ha engem kérdeznek, a lehető legjobb megoldást választaná a Schalke, ha megszerezné szolgálatait. A szakma biztosan támogatná őt.”

 

Történetünk hőse, a 86-szoros német válogatott Kahn is megszólalt az ügyben, ám ő már sokkal visszafogottabban nyilatkozott.

 

„Most még nem tudok szenzációról beszámolni. Egyelőre élem az életem, meglátjuk, mit hoz a jövő.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu